Clientul nostru

Una din cele mai importante agentii imobiliare din Pitesti, Romencos Imobiliare, avea nevoie de un site de prezentare, care sa-i ajute sa atraga mai multi clienti si o solutie CRM care sa ii ajute in simplificarea proceselor si cresterea productivitatii.

Necesitatile clientului

Romencos avea un site depasit tehnologic, in termeni de functionalitate si de design si avea nevoie de unul nou, construit de la 0, responsiv, performant, optimizat SEO, atragator din punct de vedere vizual si usor de folosit, atat de catre agenti, cat si de catre clientii lor.

Voiau o solutie CRM custom pentru nevoile lor, ce sa poata fi integrate cu un site de prezentare pentru sporirea vanzarilor. Ne-a ales pe noi pentru experienta noastra indelungata si reputatia excelenta in dezvoltarea de solutii pentru companii imobiliare si pentru ca am reusit cel mai bine sa ne adaptam cerintelor lor.

Solution

Proiectul a durat 4 saptamani, timp in care programatorul nostru a dezvoltat un site de prezentare responsiv bazat pe WordPress, a integrat un blog si paginile de pe retelele sociale ale Romencos, o functie de cautare multi-criteriala custom si o functie custom de adaugare a proprietatilor la favorite.

In spatele site-ului e o aplicatie CRM pentru gestionarea proprietatilor din site, a contactelor, email-urilor si rapoartelor – este customizarea web service-ului WHISE CRM dezvoltat de Roweb. Acesta faciliteaza rapiditatea in tranzactionare si simplifica procesele pentru Romencos Imobiliare.

Beneficiile clientului pentru ca a ales sa colaboreze cu noi:

  • Comunicare facila fata in fata, deorece au sediul in Pitesti, unde si noi avem sediul principal
  • Solutia a fost dezvoltata intr-un timp foarte scurt si conform fiecarei specificatii a clientului

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.