KnockoutJS

Roweb ofera o gama completa de servicii de dezvoltare Knockout.js ce profita de structura de tip MVVM a Knockout, dependency tracking si legaturile declarative, pentru crearea unor aplicatii web usoare si simplu de utilizat.

Knockout este o biblioteca JavaScript care te ajuta sa realizezi interfete responsive si bogate in functionalitati, bazate pe un model de date mai curat.

Knockout implementeaza pattern-ul de design Model-View-View Model (MVVM) pentru JavaScript. Ofera un mecanism de legare bi-directional, simplu, intre interfata cu utilizatorul si modelul de date, ceea ce inseamna ca orice schimbari asupra modelului de date se reflecta automat in DOM (UI) si viceversa.

Ce face ca Knockout.js sa fie atat de lucrativ?

blue_line

Dependency Tracking exclusiv

Actualizeaza automat partile potrivite din UI cu modificarile din modelul de date

Legaturile declarative

Permit conectarea facila a portiunilor corespunzatoare din UI cu modelul de date

Usor de extins

Poti implementa comportamente custom ca noi legaturi declarative, pentru o reutilizare mai usoara cu doar cateva linii de cod

La Roweb suntem specializati in proiecte care utilizeaza Knockout.js datorita unei echipe dinamice cu peste 10 ani de experienta in servicii JavaScript. Avem cunostinte aprofundate despre structura Model-View-View Model (MVVM) si o intelegere perfecta a observabilelor si legaturilor.

Asta ajuta la crearea unor interfete simplificate cu utilizatorii, leaga partea de UI de modelul de date de la baza si ajuta la schimbarea acestuia cand exista o schimbare la UI si vice versa.

Bazandu-ne pe experienta specialistilor nostri in Knockout.js, adoptam cele mai bune practici si metodologii, pentru a livra solutii complete pentru orice verticala.

knockoutjs

Avantajele Knockout.js:

blue_line

Experienta utilizatorului este mai bogata datorita acestor caracteristici care simplifica specificatiile relatiilor complexe dintre componentele view-urilor.

Elementele pot fi reprezentate ca siruri JavaScript, apoi prin utilizarea cate unuia pentru fiecare legare, sirul poate fi transformat intr -un tabel sau un set de DIV-uri, in timp ce interfata cu utilizatorul ramane sincronizata

Knockout este o solutie complementara ce permite legarea unui model de date de interfata cu utilizatorul, fara sa depinda de jQuery. In acelasi timp, folosirea jQuery nu este exclusa, in cazul in care sunt necesare tranzitii animate.

Knockout ofera o separare clare intre datele domeniului, elementele view-ului si datele care trebuie afisate, pe langa un nivel clar definit de cod specializat pentru gestionarea relatiilor dintre elementele view-ului.