Drupal

Ca lider in dezvoltare si design in Drupal, Roweb are o experienta de neegalat in crearea de solutii profesionale, inovative si extrem de personalizabile in Drupal

Solutiile de dezvoltare in Drupal create de Roweb sunt sigure, scalare, modulare cu facilitati multiple create pentru performanta.

Folosind metodologii Agile pentru managementul proiectelor noastre de Drupal, expertii nostri pot construi solutii care sa raspunda nevoilor utilizatorilor, precum si nevoilor ce tin de afacerea dumneavoastra si de domeniul de activitate. Noi oferim un model de angajament extrem de flexibil care incepe cu o evaluare completa a afacerii dumeavoastra si cerintele IT pentru a ne asigura ca in final, solutia optima de dezvoltare in Drupal va fi livrata rapid si eficient pentru a indeplini obiectivele de dezvoltare.

Pornit ca un proiect de tip message board in 2001, Drupal a evoluat acum intr-un sistem open source de management al continutului web fiind utilizat in numeroase organizatii, de la intreprinderi si guverne pana la companii media si non profit. Cu proprietati web importante cum ar fi: Casa Alba SUA, MTV, NBC si Best Buy toate folosesc Drupal ca fiind platforma care livreaza continut vizitatorilor, acum poate te vei intreba "De ce nu si noi?"

Roweb ofera o gama completa de servicii de dezvoltare in Drupal care include: planificarea si identificarea, vizualizarea functiilor propuse (structura si continut), design creativ, dezvoltarea de module, implementarea de teme, servicii de consultanta si suport.
Fie ca este vorba despre o solutie end-to-end sau de asistenta in dezvoltarea unei teme individualizate pentru Drupal noi avem expertiza necesara pentru a va ajuta.

Ce putem dezvolta in Drupal:

blue_line

De ce sa alegi Roweb pentru proiectele de Drupal:

  • Abilitatea de a integra Drupal cu alte sisteme
  • Folosim metodologii agile in dezvoltare si design in Drupal
  • Colaborare si transparenta in comunicare cu clientii
  • Tarife competitive pentru dezvoltatorii de Drupal si pentru designeri
  • Open source in profunzime, expertiza technologica deschisa si experienta
  • Experti interni pe front-end: Analisti de business, UX/UI specialisti si designeri
  • Echipe multi-disciplinare
  • Experienta dovedita de livrare a proiectului
  • Asigurarea riguroasa a calitatii de testare
  • Timpi de dezvoltare mici transpusi in costuri minime

Lista noastra de servicii de dezvoltare in Drupal include:

blue_line

Dezvoltare:

Creem solutii complete in Drupal pornind de la ideea ta folosind metodologii rapide pentru a analiza, dezvolta si testa finalizand cu implementarea site-ului de Drupal personalizat. Expertii nostri in Drupal va pot oferi o solutie completa si personalizata.

Personalizare CMS

Expertii nostri de Drupal pot dezvolta orice functionalitate sau caracteristica sau pot extinde functionalitati sau caracteristici deja existente

Dezvoltare teme

Iti doresti un design personalizat pentru site-ul tau de Drupal? Expertii nostri in Drupal si dezvoltatorii de front-end pot crea un aspect original folosind grafica de inalta calitate care ofera vizitatorilor o experienta vizuala unica.

Dezvoltare de module, instalare si configurare

Dezvoltam module si servicii de Drupal personalizate, de asemenea oferim si actualizari ale bazei de date la cea mai recenta versiune de Drupal.

Consultanta in Drupal

Oferim o gama larga de servicii de consultanta in Drupal care au scopul sa ajute companiile si organizatiile cu diverse aspecte ale dezvoltarii proiectului.

Integrare aplicatii 3rd party - Drupal

Noi putem integra site-ul dumeavoastra Drupal cu site-uri sociale ca Twitter, Facebook si solutii intranet. Spune-ne ce terta doriti sa o integrati si noi o vom integra.

Asistenta SEO pentru Drupal

Noi ne putem asigura ca site-ul dumneavoastra este optimizat si poate fi usor de indexat si usor de gasit in motoarele de cautare.

Suport, mentenanta si optimizare

Va putem ajuta sa va mentineti site-ul de Drupal sau sa il optimizati pentru a profita din plin de toate caracteristicile si functionalitatile pe care Drupal le ofera.

Migrare si actualizare:

Doriti sa folositi cea mai recenta versiune de Drupal sau doriti sa mutati site-ul dintr-un alt CMS in Drupal? Putem migra site-ul fara probleme.

Cum lucram:

Noi dezvoltam aplicatii Drupal care sunt scalabile, pot fi usor de actualizat respectand cu strictete standardele Drupal avand un control de proces bine definit. Dezvoltatorii nostri de Drupal folosesc de obicei o combinatie de module individualizate pentru a crea solutii unice si inovatoare pentru clientii nostri.