Woocommerce logo

Dezvoltare solutii WooCommerce

Te ajutam sa iti cresti afacerea eCommerce cu ajutorul unei solutii de top: WooCommerce (platforma open-source, derivata din WordPress).

Magazine online create de la zero

Dezvoltari pentru functionalitati si plugin-uri extinse

Migrare website-uri existente pe WooCommerce

Integrari 3rd Party (inclusiv ePayments)

Mentenanta website-uri WooCommerce

DE CE SA ALEGI WOOCOMMERCE PENTRU BUSINESS-UL TAU?

Una dintre cele mai populare si flexibile platforme eCommerce care iti ofera beneficii multiple:

 • administrare simpla a continutului din site (fiind o platforma derivata din WordPress);
 • platforma eCommerce de tip open source;
 • usurinta in administrarea catalogului de produse;
 • acces la o varietate de template-uri de design;
 • plugin-uri standard disponibile (free sau premium) pentru: plati, livrare, social media, platforme de e-mail marketing, Analytics, etc;
 • lansare rapida pe piata;
 • raport optim calitate-pret.

CUM TE PUTEM AJUTA CU WOOCOMMERCE?

Dezvoltam solutii eCommerce end-to-end capabile sa atraga trafic si conversii relevante pentru afacerea ta online. Designerii nostri web specializati pe UX se vor asigura ca potentialii tai clienti vor beneficia de o experienta completa si intuitiva. Iar daca ai nevoie de o solutie de plata integrata in site cu focus in afara zonei de retail, avem, de asemenea, resursele necesare pentru a face asta.

Daca ai nevoie de un nou magazin online sau vrei sa faci redesign pe unul existent, developerii nostri iti vor livra o solutie cu functionalitati interactive, capabile sa optimizeze activitatile, sa le ofere consumatorilor o experienta adaptata si intuitiva si sa creasca vanzarile. Solutiile online pe care le dezvoltam se bazeaza pe scalabilitate, securitate si mentenanta rapida astfel incat afacerea ta sa nu fie perturbata de optimizari si extinderi. De asemenea, iti asiguram integrarile necesare cu ERP, software-uri CRM, servicii web si o serie de API-uri.

Echipele noastre dedicate (implicate in proiecte de eCommerce) au experienta extinsa si iti pot oferi servicii de calitate pentru solutiile bazate pe WooCommerce:

Industrii in care avem experienta: Retail, HORECA, Real Estate, Fashion, Automotive, Home & Deco, Turism, etc.

Magazine online create de la zero

Dezvoltari pentru functionalitati si plugin-uri extinse

Migrarea website-urile existente pe WooCommerce

Integrari 3rd Party (inclusiv ePayments)

Mentenanta website-uri WooCommerce

Magazine online create de la zero

Odata ce decizi sa incepi un business digital, te poti baza pe echipele noastre pentru crearea website-ului eCommerce care iti va defini prezenta in online:

 • te ajutam sa alegi arhitectura/template-ul de website potrivit;
 • dezvoltam pentru tine un website personalizat integral care va fi, totodata, si:
  • cu un design brand-wise;
  • optimizat pentru motoarele de cautare (SEO friendly);
  • optimizat sa respecte regulile GDPR;
  • optimizat UX/UI.
 • vom incarca in site continutul initial (catalogul de produse, descrieri de pagini, etc.) astfel incat tu sa te poti lansa cat mai rapid;
 • testam solutia inainte de lansare si iti pregatim angajatii pentru a folosi platforma cat mai eficient.

Dezvoltari pentru functionalitati si plugin-uri extinse

Pe masura ce afacerea ta se dezvolta, solutiile digitale trebuie si ele actualizate, optimizate, extinse. Te ajutam sa obtii functionalitatile de care ai nevoie (de exemplu: oferte pentru cei care s-au abonat, urmarirea comportamentului clientilor, metode de plata flexibile, sisteme de livrare, administrarea stocurilor, etc.)

Migrarea website-urile existente pe WooCommerce

Daca administrezi deja un magazin online care nu mai raspunde cerintelor din piata, este firesc sa iei in calcul migrarea catre o platforma mai flexibila si moderna. Odata ce decizi ca WooCommerce este solutia potrivita pentru tine, noi te ajutam sa migrezi tot continutul in siguranta:

 • pastrand autoritatea website-ului (Google);
 • urmand regulile de buna practica pentru SEO;
 • migrand catalogul de produse, datele clientilor si comenzile;
 • migrand procesele catre WooCommerce;
 • minimizand downtime-ul in timpul optimizarilor si migrarilor.

 

Integrari 3rd Party (inclusiv ePayments)

Pentru ca tu sa-ti poti creste afacerea rapid si eficient, te ajutam sa automatizezi activitatile repetitive si consumatoare de timp si sa obtii integrari functionale cu platforme externe:

 • import de date din surse externe;
 • integrare cu sisteme ERP/CRM pentru sincronizarea cataloagelor/stocurilor, trimitere comenzi catre ERP, etc (DIBS, Mangopay si Postfinance);
 • actualizari recurente;
 • integrari cu soutii de marketing pentru a imbunatati rata conversiilor (analytics & sisteme BI, sisteme pentru newsletter, sisteme social media).

Mentenanta website-uri WooCommerce

In eCommerce dinamica activitatilor si obiectivelor este continua (promovare de produse, oferte, discount-uri, imagini asociate produselor, etc.). Pentru a face lucrurile corect si la timp, ai nevoie de suport. Poti conta pe serviciile noastre pentru a te asigura ca business-ul tau va fi in permanenta functional si performant:

 • actualizari in website;
 • suport rapid pe urgentele privind CMS-ul;
 • actualizari versiuni CMS;
 • optimizari de design/dezvoltare;
 • scanari de securitate;
 • backup-uri pentru website.

Esti pregatit sa re/incepi afacerea cu WooCommerce?

Portofoliu

Teilor- Magento Platform

Magento 2, Bootstrap, Rest APIs, Google Maps APIs, MobilPay, Odoo, Kayako

O-Mac

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices

Mansion

Android SDK, ​MPAndroidChart, ​GreenDao, ​Firebase, ​Retrofit, ​Glide, ​MVP

Administrarea comenzilor era, initial, o activitate foarte solicitanta. Inainte de implementarea solutiei ne-am bazat pe comenzile telefonice, dar eram destul de limitati in preluarea lor si in relatia cu clientul. Aplicatiile si functionalitatile solutiei ne ajuta acum sa ne organizam mai bine chiar si atunci cand avem un volum mare de comenzi si sa vindem si livram mai mult si mai eficient.

Ovidiu Stoica

Manager HushClub

FAQ

Cat de rapid poate o echipa sa dezvolte o solutie WooCommerce pentru afacerea mea?

Dezvoltarea unei solutii eCommerce bazate pe o platforma dinamica si flexibila dureaza, de obicei, doar cateva saptamani. Totusi, daca afacerea ta are nevoie de functionalitati specifice si integrari 3rd party suplimentare, timpul de livrare va fi extins in raport cu nivelul de complexitate a modificarilor.

Cate produse poate integra platforma WooCommerce?

WooCommerce are nevoie de mai multa memorie decat alte platforme de la WordPress pentru a putea integra mii de produse, dar daca ai servicii de hosting stabile si performante, acest lucru nu constituie o provocare.

Vei utiliza o tema existenta de la WooCommerce sau vei construi ceva custom?

Temele existente sunt solutii excelente pentru a te lansa online rapid si pentru a previzualiza structura site-ului tau. Dar, daca site-ul tau are nevoie de o interfata specifica, echipele noastre de design se vor ocupa sa livreze una in acord cu nevoile tale de business.

Care sunt etapele de dezvoltare a unei solutii WooCommerce

Odata ce semnam acordurile de colaborare pentru dezvoltarea solutiei tale e-commerce, primul lucru pe care il vom face este sa auditam nevoile tale de business. Acest lucru ne va permite sa alegem corect arhitectura solutiei tale online si sa definim functionalitatile cheie pe care le vom integra. Urmatorii pasi sunt design + dezvoltare + integrari 3rd party + adaptarea solutiei pentru toate tipurile de dispozitive.

Pot face mentenanta solutiei WooCommerce cu echipe interne?

WooCommerce permite optimizari si actualizari care pot fi facute simplu si rapid, inclusiv de catre echipele interne. Totusi, pentru mentenanta tehnica - mai complexa - iti recomandam sa apelezi la o echipa cu experienta (upgrade-uri in platforma, actualizari si optimizari de design/development, scanari de securitate, backup-uri).