Roweb in 2020 – investitii de 3.692.607 lei in noua cladire si echipamente tehnice, echipe interne in crestere si parteneriate extinse

Acest articol a fost publicat in categoria Noutati Roweb in .

Cu o experienta pe piata de profil de peste 16 ani, 140 de angajati si peste 1000 de proiecte dezvoltate pentru companii (nationale si internationale), Roweb a reusit sa transforme, in ultimele 8 luni, un context problematic intr-o oportunitate de autodezvoltare dar si de sustinere a business-urilor din diverse industrii prin solutii de digitalizare. In plina derulare avem, astfel, proiecte precum:

  • continuarea constructiei pentru noua cladire de birouri (investitie de 3.692.607 lei – 60% fonduri europene);
  • extinderea echipelor interne si deschiderea de noi birouri;
  • reinnoirea si crearea de noi parteneriate;
  • cresterea numarului de proiecte atat pe echipe dedicate, cat si pe dezvoltari de produse digitale.
Roweb investitii fonduri europene

Desi implicate in colaborari (interne si externe) full remote, echipele Roweb au reusit, inca din primele luni ale anului 2020, sa raspunda rapid nevoilor din piata prin:

  • livrari rapide de solutii digitale replicate pe structuri existente (solutii de ecommerce si delivery pentru restaurante portaluri, marketplace-uri, aplicatii mobile, etc);
  • dezvoltari complexe de solutii dedicate care ajuta companiile sa raspunda provocarilor specifice (fluxuri de lucru, integrari cu solutii externe, migrari de date, upgrade-uri la solutii existente, etc).

 

Noua cladire de birouri (investitie de 3.692.607 RON) va fi gata in prima jumatate a anului 2021

O noua cladire de birouri Roweb este in plina executie in Pitesti, finalizarea ei fiind estimata pentru prima jumatate a anului 2021. Cladirea va avea 55 spatii de lucru (mai multe sali de sedinta, spatii recreative si un data center), birourile fiind gandite sa respecte distanta de siguranta, sa ofere confort si, mai ales, sa creeze o atmosfera moderna si integranta.

Investitia (de 3.692.607 RON – 60% fonduri europene si 40% fonduri proprii) nu se refera, insa, exclusiv la constructia efectiva a cladirii. Aceasta se va reflecta si intr-o serie de echipamente tehnice si tehnologice care vor ajuta la crearea unui mediu de lucru modern si performant. In plus, se lucreaza si la extinderea sediului central actual (prin construirea unui nou etaj).

 

Extinderea echipelor prin noi recrutari si deschiderea unui nou birou Roweb (in Rm. Valcea)

Roweb investitii fonduri europene

Noul birou din Rm. Valcea adauga brand-ul Roweb intr-un nou punct pe harta, anuntand, totodata, o noua zona in care se va contura o echipa in continua crestere.

Cu prioritate pentru echipele dedicate de developeri dar si pentru echipele suport (de design, marketing, HR, etc.) sau cele alocate proiectelor interne ori product-based, in 2020 si 2021 se vor face campanii de recrutare constante pentru toate cele 4 orase in care Roweb are birouri (Pitesti, Bucuresti, Craiova si Rm. Valcea) – dar si pentru alte orase din tara (pentru aplicantii care sunt interesati de varianta full remote).

Pentru o parte dintre pozitiile deschise , campaniile de recrutare sunt deja in plina derulare in special pentru urmatoarele roluri:

  • PHP Software Engineer;
  • Lead Frontend Engineer;
  • Magento Developer;
  • Digital Marketing Specialist.

Si pentru aceste pozitii, noii angajati vor avea flexibilitate in alegerea modului de lucru: office, hibrid (alternativ office/remote) sau full remote.

INTRA IN ECHIPA ROWEB. VEZI LISTA JOB-URILOR DISPONIBILE

AFLA MAI MULT

Microsoft Silver Partner si Top Development Partner Clutch pe Bucuresti

Roweb investitii fonduri europene

Reinnorirea parteneriatului cu Microsoft (Microsoft Silver Partner): Una din conditiile principale pentru a deveni partener Microsoft este si existenta unui numar de developeri certificati in dezvoltarea de software folosind tehnologia ASP.NET.

Roweb investitii fonduri europene

Ca recunoastere a succesului nostru si, totodata, a impactului pe care l-am avut prin dezvoltarea proiectelor, am fost clasati de Clutch in topul companiilor care ofera servicii B2B in Bucuresti, Romania.

Evaluarea noastra pentru calificarea in acest top s-a facut in baza unor criterii precum calitatea serviciilor, respectarea termenelor de livrare, pret si abilitati generale de management de proiect – unde am obtinut un punctaj de 4.9 stele ca rezultat al feedback-urilor lasate de clienti.

AFLA MAI MULTE DESPRE NOI, CLIENTII NOSTRI SI PROIECTELE PE CARE LE-AM DEZVOLTAT

VEZI PORTOFOLIUL


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices