Programatorul, o unealta ce coverteste cafeina in COD

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

Sunteti programator in viata de zi cu zi propunandu-va o productivitate ridicata in rezolvarea sarcinilor zilnice de lucru si cosumati multe cesti de cafea pentru a uita de oboseala lungilor ore de lucru? Cu siguranta ca o data cu trecerea timpului ati devenit dependent de cafeina. Dar, defapt acesta este modul in care tu functionezi cum trebuie transformandu-se intr-un mod de viata. Daca acest lucru este unul bun sau rau, o sa lasam acest aspect pe seama unui articol viitor, acum sa ne concentram asupra ta si a “combustibilului” tau zilnic.

roweb coffee machine

Cu siguranta toti programatorii sunt familiariati cu platforma si limbajul de programare Java, dar cati stiu ca aceasta denumire vine de la boabele de cafea ce cresc in insula Indoneziana, Java. Deasemenea in alte tari denumirea de Java face in genere referire la cafea. Numerosi programatori se declara ca fiind dependenti de cafea dar si de limbajul de programare al carui simbol este o ceasca si mai mult decat atat are niste componente software reutilizabile denumite JavaBeans.

Cel care a conceput initial acest limbaj a vrut sa denumeasca softul sau Oak, dupa un copac ce se afla in fata biroului sau. Oricum la momentul la care s-a dus sa inregistreze acest nume a aflat ca numele era deja consemnat in dreptul altui produs si astfel s-a decis asupra denumirii de Java. Fara ca aceasta cafea sa exista poate astazi nu am fi avut acest software.

Deci, cred ca suntem destul de indreptatiti sa spunem ca un programator este un instrument ce converteste cafeina in code. Este stiut ca programatorii excelenti sunt cei care consuma cafea, dar deasemenea sunt si altii care pot trai fara ea. Oricum poate sa nu fie adevarat in ambele cazuri, dar cu siguranta cafeaua este o parte integranta din viata unui dezvoltator de software, lucru ce-I permite sa stea concentrat si in general sa faca lucrurile mai bine.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices