Roweb merge pe calea ECO

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

Prin definitie ca si companie de dezvoltare software si web design, Roweb ofera produse cu o uzabilitate extreme de ridicata inclusive pentru compani din domeniul ecologic. De ce acest lucru? Pentru ca natura este principala sursa de inspiratie pentru multi dintre noi. Ca si companie cu acest domeniu specific de activitate ne dorim sa avem un mediu cat mai placut de lucru, astfel am invatat sa apreciem foarte mult mediul inconjurator si ne dorim ca acesta sa fie cat mai curat atat in aer, pe pamant.

Mediul inconjurator poate deveni o importanta sursa de idei inclusiv pentru designerii nostri aducand elementele necesare obtinerii unui web-design de inspiratie ECO. Multe din creatiile noastre in materie de web contin culorile vii ale naturii, texturi florale ce vin in sprijinul ideilor de prezervare a naturii si mediului inconjurator. Portofoliul nostru de proiecte contine portaluri web ce sunt legate de acest current precum: Keep Britain Tidy sau Love where you live etc

Roweb isi asuma acest rol de formator si generator de astfel de curente, ce sunt in perfecta complianta cu natura dar si cu mediul inconjurator.

O afacere sustenabila este foarte mult legata de sustenabilitatea sociala si de mediu. Urmarim cu precadere crearea unui impact pozitiv in fiecare din aceste domenii. O strategie corecta ce contine un cod de bune practici in domeniul nostru de afaceri prin imbunatatirea conditiilor de lucru si protectia mediului, aspecte ce pe termen lung sunt deziderate admirabile.

Lucrul cu practici de mediu sustenabile si un lant de aprovizionare ECO permit diminuarea pierderilor si conduc la reduceri de cheltuieli, astfel rezultate finale sunt mult imbunatatite. Pe termen lung este inbucurator faptul ca utilizatorii finali consimt aproprierea de natura si servicii ECO, organizatiile eco-friendly beneficiaza de un bun suport din partea opiniei publice si cresc loialitatea clientilor.

roweb


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices