Team building Roweb 2016

Acest articol a fost publicat in categoria Diverse in .

Weekend-ul trecut a avut loc team building-ul anual oferit de Roweb angajatilor, cu scopul de a ne cunoaste mai bine cu colegii de la toate sediile Roweb si a ne simti bine impreuna timp de 3 zile relaxante, inainte sa revenim cu forte proaspete la munca.

Anul acesta destinatia a fost complexul Mera Resort Venus, unde ne-am bucurat de un sejur all-inclusive, plin de distractie si voie buna.

roweb team building

Am inotat, am jucat volei si beer pong, ne-am plimbat, am lenevit la plaja si la piscina, am dansat si am aprins lampioane. Mancarea a fost delicioasa, la fel si cocktailurile, iar spectacolele oferite de artistii invitati in cele doua seri au fost de exceptie: muzicieni foarte talentati si ansambluri de dans folcloric romanesc, tataresc, grecesc si de salsa.

Le multumim tuturor colegilor care ne-au fost alaturi si anticipam cu nerabdare deja team building-ul de anul urmator! 😀

android workshop 2


Exemple de proiecte


Cununa

PHP, Magento, GeoIP location, responsive design, social media integration

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.

Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.