Portaluri web si dezvoltare CMS

Va punem la dispozitie experienta noastra vasta in proiecte Web 2.0 inclusiv E-Commerce, Online Portal, CMS, B2B. Specialiștii noștri au experiența necesară pentru a efectua toate operaţiunile necesare pentru obţinerea produsului finit.

web_app

Re-design al website-ului

Combinand expertiza noastra cu tehnologiile de inalt nivel putem dezvolta o varietate larga de proiecte, de la bloguri si mici website-uri, pana la aplicatii web cu un grad ridicat de complexitate. Roweb are o echipa de dezvoltatori web entuziasta si complet dedicata muncii depuse, capabili sa ofere solutii de inalta calitate pentru atingerea parametrilor doriti in activitatea de baza.

In momentul in care iti refacem site-ul, luam in considerare:

blue_line

Echipe de dezvoltare dedicate

Echipele noastre de dezvoltare dedicate se concentreaza pe cate un proiect in exclusivitate, astfel incat putem garanta ca fiecarui proiect ii sunt alocate atentia si setul optim de competente. Selectionam echipa cea mai potrivita, in functie de cerintele tehnice, creative si de business, precum si in functie de termenul limita si de volumul de munca necesar.

Dezvoltarea de proiecte folosind tehnologia PHP

blue_line

Oferim servicii de dezvoltare PHP customizabile pentru e-commerce, CMS, SAAS, Portaluri Online, B2B si B2C marketplaces, retele sociale si aplicatii specifice acestui domeniu. Expertiza noastra include integrari PHP open source, customizari si dezvoltare de servicii pentru tehnologii precum: Magento, Wordpress, Joomla (aici incluzand si extensii de e-commerce: Virtuemart si Joomshopping ) PrestaShop, OpenX, Drupal, CakePHP, Codeigniter

codeigniter
joomla

 

magento
wordpress

 

laravel
zend

Dezvoltarea de proiecte online folosind tehnologia ASP.NET

blue_line

In prezent, echipa noastra are mai multi Profesionisti Certificati Microsoft si Specialisti Certificati in Tehnologii Microsoft și continuam sa investim in training-ul angajatilor nostri pentru a putea oferi servicii software de inaltă calitate. Dovada? Referintele clientilor nostri multumiti.

dotNet
react
angular
vuejs
umbraco

 

sql_server

Exemple de proiecte


Jongeneel Transport

Asp.net, MSSQL Server, jQuery


Keep Britain Tidy

ASP.NET, C#, SQL Server, Google Search, Google Maps, Telerik RadControls Ajax, Jango Smtp


A2C Services

PHP, Twitter Bootstrap, HTML5