Anul 2019 pentru Roweb – Trecere in Revista

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

De la fapte la cifre, iata detaliile care au marcat anul nostru in moduri uimitoare.

Echipa noastra a crescut si in prezent avem peste 130 de persoane in toate birourile noastre (Bucuresti, Pitesti, Craiova si Galati). Galati este noul nostru birou proaspat deschis.

Am incheiat cu succes MWC 2019. MWC19 Barcelona este cel mai mare eveniment mobil din lume. Acesta prezinta cele mai noi inovatii si tehnologie de varf de la mai mult de 2400 de companii de top. Echipa noastra a participat pentru a asigura vizibilitate internationala.

Prezenta Roweb a fost un succes datorita expertizei mobile in contextual noii tehnologii 5G care promite o mobilitate mai mare, latenta zero si viteze de transfer mai mari.

Pentru a obtine informatii complete despre eveniment, vizitati povestea noastra aici.

In martie am fost la targul IT&C aici, in Bucuresti, prezentand oferta noastra viitorilor colegi. Standul nostru a fost vizitat de o multime de oameni in cautare de oportunitati.

De asemenea, am participat la LEC Geneva si am explorat noi perspective. Unele idei le-am implementat deja. Asteptam cu nerabdare targurile viitoare.

2019 a fost anul in care am sprijinit viitorii experti IT in concursul de programare interjudetean ProCon la facultatea de Automatizare, Calculatoare si Electronice din cadrul Universitatii din Craiova. Obiectivul principal al competitiei a fost promovarea spiritului performantei scolare in studiul informaticii in licee. Competitia a abordat si nevoia accentuata de specialisti in domeniu, pregatirea lor fiind importanta chiar si in timpul ciclului liceal. Roweb crede cu tarie in educatia continua si acesta este motivul pentru care am sponsorizat evenimentul. Ne-a placut sa putem sustine generatia tanara de programatori.

De asemenea, am participat la TechXLR8 2019 in Londra. Evenimentul face parte din London Tech Week si conecteaza inovatori, tehnologii si solutii care conduc la transformarea afacerii. TechXLR8 2019 a fost plina de pasionati de tehnologie si am facut schimb de idei.

Ca si anul 2018, anul 2019 ne-a adus o noua editie de internship. Editia de anul trecut a adunat un numar de 269 de candidati, dintre care 55 au fost selectati pentru a participa. Unii dintre ei au devenit parte din echipa noastra. Am avut ocazia sa cunoastem mai bine multi oameni interesanti care impartasesc aceeasi pasiune pentru programare ca si noi.

Pentru ca ne place atat de mult sa navigam, am participat la concursul Regatta IT, editia 2019. Multumita echipei noastre grozave, am castigat locul doi.

La sfarsitul verii, am facut o oprire rapida la Baile Herculane pentru team-building.  Ne-am relaxat cu totii, iar echipa este acum mai puternica pentru ca ne cunoastem mai bine.

Am vizitat de asemenea Dubai in 2019, participand la evenimentul Gitex. Este un eveniment de prima clasa, care trebuie vizitat; Aici puteti vedea viitorul fiecarei afaceri si industriei pe masura ce se intampla.

Intrucat ne pasa de branding, am fost si noi prezenti la forumul global pentru branding deschis ? Rebels and Rulers. Credem ca fiecare business de succes are la baza un brand solid si suntem interesati de tendinte, idei care ne ajuta sa ne conectam mai bine cu publicul nostru.

De asemenea, am lansat anul trecut IoT Ready Solutions, un nou brand pentru solutii IoT. Noul brand este raspunsul la provocarile cu care ne confruntam astazi si a fost construit din dorinta de a crea solutii pentru comunitate. Microsif Hardware s-a alaturat proiectului Roweb pentru a oferi expertiza de proiect combinata in solutiile IoT. Microsif Hardware este un producator hardware avand 25 de ani de experienta in proiectarea produselor controlate prin microprocesor.

Am fost la IoT Solutions World Congress Barcelona. Este locul potrivit pentru a fi inspirat de idei, solutii si oameni noi. Este dedicat exclusiv in alaturarea furnizorilor de IoT cu industria, pentru a-i ajuta sa creasca productivitatea prin aceasta tehnologie. Am prezentat solutiile noastre IoT si modul in care acestea pot ajuta la rezolvarea problemelor de zi cu zi.

2019 a fost si anul in care am participat la GPeC (cel mai important eveniment de comert electronic din CEE). Am reusit sa intalnim o multime de colegi din industrie si sa discutam mai multe despre domeniul comertului. Aici am prezentat lansarea Searchency.

Searchency este brand-ul care ofera cautarea instanta inteligenta pentru orice magazin online care doreste sa creeze o experinta de valoare pentru vizitatorii sai. Solutia noastra incorporeaza cele mai avansate tehnologii de pe piata pentru a oferi cele mai relevante rezultate de cautari. Este de la sine inteles ca experienta clientilor ofera rezultate directe ale afacerii: experienta de utilizator imbunatatita si conversii mai mari.

Am fost prezenti la targurile pentru locuri de munca, ca acesta de la Universitatea din Craiova. A fost o placere sa vorbim cu studenti si absolventi, dispusi sa ne cunoasca mai bine. Am interactionat cu ei si le-am raspuns tuturor intrebarilor. De asemenea, au aflat insight-uri despre industrie si au primit cateva sfaturi despre ce tehnologii ar trebui sa utilizeze.

Sarbatorile de iarna ne-au adus un pic de bucurie inainte de a pleca in vacanta de iarna. Iata o imagine de la Secret Santa.

Am avut parte si de distractie anul trecut si avem dovada pentru asta. Da, ati ghicit ? a fost petrecerea de Craciun Roweb, unde ne-am reunit cu totii si ne-am bucurat!

Suntem dornici sa vedem ce urmeaza in lumea tehnologiei si a business-ului. Cateva evenimente internationale la care vom fi prezenti:


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices