Care sunt avantajele unui proiect PHP custom?
Si de ce ai nevoie sa dezvolti astfel de proiecte pentru compania ta?

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

PHP este limbajul server-ului web si permite construirea proiectelor de diferite marimi. Acest lucru il face ideal pentru dezvoltarea custom care este rapida, de incredere si scalabila in acelasi timp.

 

Ce este un proiect custom?

Un proiect custom este definit de cerintele specifice ale clientului si poate fi un produs care este construit cu specificatii precise sau prin intermediul unui cod construit de la 0 pe baza unui plan personalizat.
Roweb creeaza proiecte PHP custom bazate pe cerintele clientilor si este o companie cu traditie in piata. Expertii nostri au experienta ampla, comunica rapid, eficient, si intotdeauna se gandesc la client.

 

Exemple de proiecte PHP (dezvoltate cu echipele noastre)

Dezvoltare proiect SaaS cu termen fix pentru fluxuri de lucru si management de aplicatii – (Pearn Kandola, UK)

Pearn Kandola este o organizatie care ofera suport (unei varietati mari de companii) din perspectiva managementului integrarii si adaptarii angajatilor la mediul de lucru. Misiunea centrala a acesteia este sa ajute companiile-client sa ofere un mediu de lucru modern si echilibrat prin promovarea politicilor de Diversity & Inclusion.

Pentru a-si atinge obiectivele si cu ajutorul expertilor in psihologie si leadership, Pearn Kandola ofera suport prin doua canale principale:

  • servicii (audit, coaching, training, cursuri, etc);
  • solutii digitale (documentare & instrumente de analiza).

Pentru a creste interactiunea cu produsele sale digitale (ex. materiale suport, aplicatii, etc), si pentru a creste viteza de transfer informational, clientul – Pearn Kandola – a decis sa dezvolte o platforma all-in-one.

Noua platforma functioneaza ca un hub in care categorii diferite de useri (consultanti, manageri, angajati, etc.) au acces rapid la informatii relevante.

AFLA MAI MULTE DESPRE SERVICIILE PHP

 

Proiectul a fost dezvoltat in 3 etape:

  • Faza #0: crearea MVP-ului – Initial, am dezvoltat de la zero un MVP, plecand de la cerintele specifice ale clientului si urmarind 4 obiective de baza;
  • Faza #1: dezvoltarea platformei digitale Pearn Kandola – Plecand de la MVP-ul pe care l-am livrat, clientul a decis sa transforme proiectul intr-o solutie reala mai complexa, cu functii si functionalitati extinse si utilitate mai mare;
  • Faza #2: extinderea platformei prin noi functionalitati si aplicatii – Eficienta dovedita de platforma pe care am livrat-o a creat contextul potrivit pentru profilarea de noi directii de business: dezvoltarea si implementarea de aplicatii noi care vor raspunde nevoilor clientilor PK la un nou nivel.

 

DATE PROIECT

TEHNOLOGII: PHP, MySQL, React, Lumen, Nginx, Docker

ECHIPA DE PROIECT:

1

Project Manager

1

Quality Assurance

1

Developers

Beneficiu-cheie pentru consultanti: Automatizarea integrala a fluxurilor cu focus pe oferirea unei valori profesionale superioare, reducerea subiectivitatii si a erorilor umane – prin eliminarea activitatilor realizate manual, consumatoare de timp si riscante.

Beneficiu-cheie pentru companii: livrarea de rezultate concise si relevante, usor de manageriat si interpretat.

Beneficiu-cheie pentru angajati: accesarea rapida a rezultatelor inr-o forma completa si usor de inteles.

VEZI PORTOFOLIUL PHP

 

CE SPUN CLIENTII DESPRE PROIECTELE PHP DEZVOLTATE CU ECHIPELE NOASTRE

 

Vezi ce proiecte am dezvoltat pana acum (aplicatii web, aplicatii mobile, solutii enterprise, etc.) pentru diferite industrii.

Vezi portofoliul nostru

Avantaje ale proiectelor PHP custom

Prin utilizarea software-ului personalizat poti sa controlezi cum va arata un produs la final.
Poti spune ce intra in stadiul de dezvoltare si ce nu. Poti incepe cu ceva mic, iar apoi poti adauga functionalitati suplimentare imediat ce tehnologia permite acest lucru.

 

Avantaje ale dezvoltarii proiectelor PHP custom:

  • Nu exista nicio limitare cu privire la ce poti construi;
  • Libertate de design;
  • Avantajul implementarii cererilor personalizate;
  • Nu este nevoie sa fii limitat de template-uri;
  • Sansa de a construi de la 0 proiectul de vis;
  • Este adaptat nevoilor tale.

Cand incepi un proiect custom PHP, dezvolti o relatie cu furnizorul de servicii de development. Developer-ul care lucreaza la proiectul tau se poate adapta schimbarilor si isi foloseste expertiza pentru a construi un software doar pentru tine.

  • Eficienta proceselor in compania ta poate creste deoarece angajatii tai au incredere in software, acesta fiind construit pentru nevoile tale specifice. Angajatii tai vor fi mai eficienti deoarecere software-ul le acopera nevoile.
  • Software-ul la comanda poate fi, de asemenea, o investitie pe termen lung deoarece nu trebuie sa te ocupi de licente si produse cu limitari pe care le vei utiliza foarte putin sau niciodata. Software-ul este construit de la 0 si poate fi extins sau optimizat oricand ai nevoie.
  • Un software personalizat este mult mai sigur deoarece acopera nevoile companiei tale iar hackerii prefera sa aleaga alte tipuri de software. Cand construiesti software la comanda profiti, de asemenea, de scalabilitate. Acest lucru inseamna ca software-ul are nevoie sa creasca doar atunci cand compania ta creste.
  • De asemenea, cand este construit software-ul la comanda, primesti suport de la compania care l-a construit, se asigura ca esti familiar cu produsul si se ocupa de orice probleme care apar pe parcurs.

CAUTI O ECHIPA DEDICATA PENTRU DEZVOLTAREA UNUI PROIECT PHP?

CONTACTEAZA-NE

 

De ce abordarea noastra este preferata de clienti?

Roweb Goodfirms review

Pe scurt, iata ce apreciaza clientii in mod special la serviciile noastre:

  • flexibilitate;
  • echipe stabile;
  • predictibilitate si transparenta;
  • 3 modele de lucru: Dedicated Team, Time and Material si Milestone Billing;
  • ne adresam mai multor industrii: imobiliare, HR si recrutare, servicii financiare, transport si logistica, e-commerce, turism, HORECA, protectia muncii, servicii juridice, marketing si media;
  • parteneriate pe termen lung cu cea mai mare parte a clientilor nostri (de peste 10 ani);
  • foarte flexibili in ceea ce priveste modelele de lucru, solutiile tehnice si timpul de livrare.

“Avem o rata foarte mare de retentie a angajatilor in companie si oferim posibilitatea de a crea rapid echipe mixte cu developeri juniori, middle si senior, atunci cand proiectul o cere. Acestea sunt garantiile noastre pentru stabilitatea echipelor – stabilitate care influenteaza direct si pozitiv procesul de dezvoltare.”

Viorel Costea | CEO, Roweb Development

AFLA MAI MULTE DESPRE NOI, CLIENTII NOSTRI SI PROIECTELE PE CARE LE-AM DEZVOLTAT

VEZI PORTOFOLIUL

 

Ce garantii oferim pentru proiectele noastre?

Suntem constienti ca experienta noastra extinsa in dezvoltarea de proiecte software, portofoliul si echipele dedicate pe care le avem sunt o garantie importanta pentru livrarea unor solutii care ofera un raport corect calitate-pret.

Chiar si in acest context, pentru noi este esential sa ii facem pe clienti sa simta ca lucreaza alaturi de parteneri, nu doar furnizori de servicii.

De aceea alegem sa oferim o garantie de 3 luni pentru fiecare proiect. Aceasta garantie le da clientilor un motiv in plus sa aiba incredere in serviciile noastre.

 

Este Roweb Development compania de care tu ai nevoie?

Clutch lucreaza cu o platforma parteneria – The Manifest – care ajuta companiile client sa gaseasca servicii potrivite pentru urmatoarele lor proiecte. De asemenea, le ofera clientilor potentiali un ghid de tipul How-To pentru utilizarea optima a serviciilor prin terti.

Asa cum arata un studiu facut de The Manifest in 2021, Roweb se pozitioneaza pe locul 2 in Top 20 C# Developers din Romania!

Clientii nostri sunt cel mai important motiv pentru care ne pozitionam astfel in acest top – si pentru asta le multumim. In plus, potentialul nostru de a prelua noi proiecte si de a crea noi parteneriate este in continua crestere. Asadar, daca vrei sa dezvolti un proiect cu echipele noastre, contacteaza-ne pentru consultanta si detalii!

TEHNOLOGII PE CARE LE UTILIZAM:

METODOLOGII

  • Agile
  • Scrum
  • Kanban
  • Waterfall

ROLURI PE CARE LE OFERIM

  • Project managers
  • Business analysts
  • Developers
  • Q&A specialists
  • Scrum masters
  • UX Designers

Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices