Clutch desemneaza Roweb Development
ca Top Development Partner pe Bucuresti

Acest articol a fost publicat in categoria Market recognition in .

Pentru echipa Roweb Development faptul ca economia traverseaza o perioada de criza nu a fost un impediment in a duce proiectele mai departe. Asadar, iata-ne, de neclintit, pe o pozitie bine definita in piata de software development! sa investim resurse pentru a le oferi clientilor solutii inovative care sa ii ajute sa se redreseze sau adapteze din mers atat la nivel de strategie de business, cat si la nivel de oferta.

Ramanem intotdeauna flexibili astfel incat sa cream o situatie win-win, pastrandu-ne focusul pe zona de confort a clientului. Fie ca ai nevoie de o aplicatie mobila sau web, de un portal, o platforma eCommerce sau chiar de o solutie IoT, ne asiguram ca iti oferim infrastructura necesara pentru a excela in toate demersurile tale digitale!

Ca recunoastere a succesului nostru si, totodata, a impactului pe care l-am avut prin dezvoltarea proiectelor, am fost clasati de Clutch in topul companiilor care ofera servicii B2B in Bucuresti, Romania.

Clutch este o companie care se ocupa cu cercetarea pe piata B2B cu activitatea centrala in Washington, DC. Abordarea lor unica bazata pe review-uri ajuta companiile care cauta produse/servicii specifice sa gaseasca furnizorii potriviti.

Nu am fi putut castiga aceasta recunoastere pe piata de profil fara ajutorul clientilor nostri. Au investit din timpul lor pentru ne da feedback in platforma Clutch, definind impactul nostru prin prisma mai multor parametri.

Evaluarea noastra pentru calificarea in acest top s-a facut in baza unor criterii precum calitatea serviciilor, respectarea termenelor de livrare, pret si abilitati generale de management de proiect. Suntem mandri ca am obtinut un punctaj de 4.9 stele pe Clutch ca rezultat al feedback-urilor lasate de clienti.

Iata cum arata o astfel de recenzie – postata de curand de catre unul dintre clientii Roweb Development:

Web development for automobile manufacturer - review

“Ne onoreaza pozitionarea in topul Clutch privind companiile care ofera servicii B2B in Romania. Acest premiu este o recunoasterea suplimentara a prezentei si expertizei noastre si o garantie pentru calitatea pe care o livram. Multumim echipei pentru eforturile mari pe care le face pentru a tine standardele ridicate!”

Viorel Costea, CEO

Vrei sa afli mai multe despre cum te poate ajuta Roweb Development sa-ti atingi obiectivele?


Intra in contact cu noi ca sa iti aratam cum putem aplica strategia noastra (castigatoare a premiului Clutch) in dezvoltarea unor proiecte pentru afacerea ta!

Obtine oferta gratuita


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices