IoT- Etapa urmatoare a evolutiei

Acest articol a fost publicat in categoria Dezvoltare aplicatii mobile, IoT, Tehnologie in .
Elemente IOT conexe

Secolul XXI reprezinta era vitezei si dupa cum se prezinta, nu va incetini. Intotdeauna ni se cere sa facem mai multa munca in mai putin timp,  iar noi incercam din rasputeri sa nu neglijam viata personala. Astfel, pentru a avea succes in aceasta era, ne trebuie eficienta maxima.

Luand in considerare toate aceastea, ganditi-va la modul in care cineva poate tine pasul cu aceste schimbari continue in afaceri, tendinte si in viata in general.

IoT va poate imbunatati viata

Timpul nu mai este o comoditate. Asadar, tot ceea ce facem trebuie calculat pentru a gestiona lipsa de timp. Activitatile de zi cu zi, cum ar fi pregatitul cafelei dimineata, spalatul rufelor, incalzitul cuptorului pentru a gati cina sau chiar mersul la cumparaturi sunt consumatori de timp intr-o lume in care 5 minute pot insemna sa ajungeti la lucru la timp sau sa ajungeti cu 30 de minute mai tarziu.

Cum poate rezolva „Internet of Things (IoT)” acest lucru? Prin implementarea internetului in obiecte de zi cu zi puteti avea cafeaua fierbinte si in cana inainte de a va da jos din pat, puteti seta masina de spalat sa inceapa un program de spalat din telefon si sa fie gata inainte de a ajunge acasa, si puteti chiar seta sa aveti o temperatura constanta in casa indiferent de faptul ca ati lasat geamul deschis folosind o solutie IoT denumita „Home Automation”.

Retineti ca toate aceste activitatile le puteti gestiona dintr-o aplicatie de pe telefonul mobil. Avand o „telecomanda universala” care va permite sa vedeti si sa controlati fiecare proces din casa dvs., inseamna ca veti putea gestiona in drum spre casa toate sarcinile mici care necesita atat de mult timp. Cu acest control de la distanta al tuturor activitatilor prin intermediul unei aplicatii mobile, veti avea o crestere considerabila a timpului liber pentru a face activitatile care va fac fericiti.

IoT va poate dezvolta afacerea

Astazi, exista o multime de variabile care ar putea influenta afacerea dvs. Concurenta care poate lansa o versiune mai buna a unui produs pe piata, sau diferenta dintre a avea angajati fericiti sau nefericiti poate fi factorul decisiv al viitorului afacerii dvs.

Chiar si atunci cand compania dvs. se extinde, vor exista intotdeauna noi provocari pentru a le depasi.

De exemplu, daca afacerea dvs. este un restaurant, folosirea „IoT” pentru cuptorul dvs va va oferi informatii cum ar fi ce, cand sau de cate ori a fost gatit un preparat. Cu astfel de informatii, veti avea control complet asupra a ceea ce se intampla in bucatarie, indiferent daca sunteti acolo sau nu. Un alt lucru pe care il puteti face ar fi sa verificati ce fel de mancare a fost cel mai comandat si cand a fost comandat. Acest lucru va va permite sa vindeti mai mult, sa reduceti timpul de livrare, sa cresteti nivelul de satisfactie si loialitate al clientilor, precum sa si beneficiati de procese simplificate de gestionare a afacerilor si de angajati mai putin stresati.

Daca alegeti un sistem „Artificial Inteligence (AI)”, puteti calcula viitoarele cerinte ale clientilor, puteti imbunatati productia, creste veniturile, oferi servicii mai bune sau puteti opta chiar si pentru un magazin online optimizat pentru mobil, care va va ajuta sa gestionati comenzile online primite.

Incepeti ziua cu IoT

„IoT” optimizeaza timpul si in acelasi timp, va poate ajuta in viata personala si profesionala din mai multe puncte de vedere. Prin alegerea unei solutii „IoT”, nu numai ca garantati ca afacerea dvs. va putea tine pasul cu o piata in continua schimbare, dar va puteti imbunatati si calitatea vietii.

Investitia intr-o solutie „IoT” si un sistem „AI” va deveni in curand o necesitate. Nu lasati valul sa va prinda nepregatiti. Contactati-ne pentru a vedea cum va putem ajuta in dezvoltarea afacerii dvs.