Roweb a obtinut certificarea Microsoft Gold Partner

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologie in .

Roweb a devenit in Mai 2008, Partener Certificat Microsoft. La acel moment compania noastra a obtinut acest titlu multumita competentelor dovedite in lucrul cu tehnologiile Microsoft, a specialistilor din echipa de “ programatori seniori “ ce au obtinut acest titlu de Profesionisti Certificati Microsoft si a referintelor pozitive de la clienti.

La doi ani de la certificare, Roweb atinge cea mai inalta calificare oferita de Microsoft pentru cei  mai experimentati parteneri, acesta fiind titlul de Microsoft Gold Certified Partner. Acest certificat este oferit de Microsoft catre companiile partenere de top, care la cest nivel au acces la toate instrumentele si suportul necesar pentru a-si consolida pozitia pe piata. Acest tip de parteneriat reprezinta intruchiparea de calitate si eficienta a serviciilor oferite pe durata celor 9 ani de experienta in domeniul online.


Exemple de proiecte


Cununa

PHP, Magento, GeoIP location, responsive design, social media integration

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.

Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.