Peste 3 ani de Plata – RCA in Romania

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

Plata RCA, devine usor dar sigur unul din cei mai importanti jucatori in piata de brokeraj din Romania.

Chiar de la inceput Plata RCA s-a demarcat ca si un sistem eficient prin care clientii din Romania pot comanda online diferite tipuri de asigurari EX: casa, masina, medical, calatorie, de la majoritatea asiguratorilor din piata locala de profil.

Obiectivul principal al companiei este acela de a oferi un instrument complet si unificat pentru clientii ce cauta cea mai potrivita asigurare la cele mai competitive preturi, de la o paleta larga de agentii RCA precum: Omniasig, Asirom, Astra Asigurari, Euroins, Carpatica ASIG, Allianz Tiriac, BCR Asigurari, UNIQA, Abc, Generali Asigurari, Groupama Asigurari, Ardaf.

Website-ul Plata-RCA interogheaza o baza de date cu produse de asigurare de la majoritatea companiilor de asigurare din Romania. De la lansare in anul 2011, Plata RCA si-a crescut constant numarul de clienti, datorita flexibilitatii si accesibilitatii website-ului si posibilitatii acestui serviciu de a aduce o serie de avantaje majore precum trimitere rapida de notificari, pret competitiv, informatii securizate si acces rapid la informatii produs, promotii si consultanta ori sfaturi cu privire la daune.

Am creat un sistem modern si eficient de unde clientii Plata RCA pot cumpara in siguranta dar si simplu pachetele de asigurari dorite. Acesta practic este un portofoliu de management de asigurari pe care un numar tot mai mare de persoane il considera de neinlocuit. Plata RCA reprezinta interesele clientilor in relatia cu companiile de asigurare si reasigurare, negociind conditiile si obtinand avantaje contractuale.

Sistemul a fost adaptat pentru a oferi asistenta celor care utilizeaza in mod constant dispozitivele mobile, prin lansarea aplicatie mobile Plata RCA pentru iOS si Android. Prin completarea datelor vehiculului si a proprietarului utilizatorii pot alege cele mai avantajoase polite de asigurare intr-un mod rapid si eficient. Polita de asigurare ajunge in maxim 48 de ore la client prin sistem de curierat.

Clientii au la dispozitie un sistem prin care pot compara ofertele de la mai multe companii de asigurare si asfel o pot comanda pe cea mai avantajoasa in doar ceteva clickuri. Ori de cate ori te afli in cautarea celei mai potrivite sau celei mai ieftine polite de asigurare RCA, sau al oricarui tip de asigurare fie ca este CASCO, asigurare casa, medical foloseste Plata RCA, companie al carui slogan este  “cumperi o oportunitate, nu doar o asigurare”.

Aceste website a fost construit in PHP cu baze de date MySQL si jQuery pentru interfata.

Click aici pentru a vedea mai multe detalii despre acest proiect.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices