ROWEB CONNECT DAY CRAIOVA – editia a 3-a

Acest articol a fost publicat in categoria Diverse in .

roweb connect day Craiova III

La sfarsitul lunii ne intalnim din nou cu studentii din Craiova in cadrul Roweb Connect Day, la Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica, miercuri, 30 mai, ora 16.00, in Aula ?Constantin Belea?.

Prin intermediul acestui eveniment, speram sa cunoastem tineri la fel de pasionati de software ca noi, si care ar putea in viitor sa se alature echipei Roweb Craiova.

Vom impartasi informatii si experiente legate de construirea unei cariere in software, cerinte actuale ale pietei si cele mai bune strategii prin care te poti pregati ca student, astfel incat sa fii competitiv pe piata muncii, dupa absolvire, informatii despre cum functioneaza lucrurile in compania noastra si cum arata o zi obisnuita din viata unui programator.

Vom raspunde oricaror intrebari pe care studentii ar vrea sa le adreseze unor developeri cu experienta si, de asemenea, vom incerca sa aflam despre preocuparile si provocarile pe care le intampina studentii, pentru a putea identifica noi modalitati prin care sa sprijinim comunitatea locala de programatori.

Speram sa participati in numar cat mai mare si sa avem cat mai multi aplicanti la stagiul de vara din Craiova de anul acesta!


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices