Roweb – calea catre viitor!

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

Suntem o firma de dezvoltarea software deja cu o experienta bogata in domeniu, implementam proiecte sofisticate pentru clienti corporate dar si pentru clienti de mai mici dimensiuni. Deja de peste 10 ani suntem in piata de servicii web, dezvoltam solutii diverse de la eCommerce la solutii de portaluri online.

Ne aflam in cel de-al zecelea an de parteneriat dintre noi si Universitatea din Pitesti, o fundatie importanta in dezvoltarea viitoare a companiei noastre. Am pus bazele unui program de internship cu studentii UPIT, ajutandu-i sa se familiarizeze cu modul nostru de lucru si necesitatile si profilul pietei in care ne desfasuram activitatea. Este un lucru cunoscut faptul ca multi dintre programatorii nostri provin din randul studentilor UPIT si ne propunem sa le oferim intregul nostru suport pentru evolutia lor viitoare.

In fiecare vara suntem alaturi de studentii de la facultatile de profil informatic din cadrul UPIT in sustinerea examenelor finale iar celor mai talentati dintre ei le oferim oportunitatea dezvoltarii unei cariere in domeniu. Pe timpul verii punem la dispozitia studentilor un program de practica, asfel aducem un aport important de experienta de lucru la bagajul de cunostinte al tinerilor, in cadrul celor catorva saptamani de pregatire.

Acest parteneriat ne-a permis ca de-a lungul timpului sa recrutam cei mai talentati si pregatiti studenti in IT, dar in acelasi timp am reusit ne-am adus aportul necesar evolutie lor viitoare astfel reusind sa intoacem societatii ceva din ceeace am reusit cu munca si seriozitate sa dobandim.

Echipa noastra de programatori si colaboratori a crescut constant de-a lungul timpului, ajungand la aproximatix 40 de oameni, o parte din ei fiindu-ne la alaturi de la inceputurile noastre. Acum suntem capabili sa oferim un portofoliu largit de servicii, e-commerce, CRM si solutii software personalizabile catre mari companii de media, online management etc facand folosire de tehnologii variate pentru: .NET, PHP, Mobile development etc

Ca si tehnologie ne axam pe patru mari directii: Microsoft.NET, PHP si open source, Mobile development precum si proiecte Oracle. Roweb isi pune la dispozitie viziunea proprie dezvoltand solutii complexe pentru clienti de pe intregul glob, permitandu-le acestora sa-si personalizeze nucleul procesului de business.

Planurile noastre de viitor sunt cu grija elaborate si puse in practica, caci ne dorim cresterea numarului de specialisti, consolidarea in piata de outsourcing dar si cresterea numarului de produse inregistrate ca marca proprie.

Incurajam pe orice doreste sa-si construiasca o cariera in programare, design web sau domenii conexe, astfel oricand va simtiti in stare sa aplicati pentru o anumita pozitie in cadrul companiei noastre vizitati pagina noastra la http://www.roweb.ro/ro/despre-noi/cariere/ sau pe http://www.roweb.ro/careers. Deasemenea puteti sa ne trimite-ti un mail la [email protected]. Cu siguranta va vom raspunde!


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices