Roweb sprijina editia de anul acesta a Olimpiadei Nationale de Informatica

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

Compania noastra este se numara printre sponsorii Olimpiadei Nationale de Informatica 2014, organizat de Ministerul Educatiei Nationale anual acesta in Pitesti. Participanti de marca alaturi de institutii locale si judetene fac ca acest concurs sa se bucure de un prestigiu deosebit: Colegiul National “Alexandru Odobescu” – Pitesti, Colegiul National “Ion C. Bratianu” – Pitesti, Liceul Ion Barbu, Liceul Tehnic Costin D. Nenitescu – Pitesti.

Suntem onorati sa fim alaturi de elitele nationale si locale ale acestui domeniu si prin urmare adresam fiecarui participant un calduros bun venit in orasul in care ne dezvoltam activitatea de peste 10 ani. Cei mai straluciti tineri informaticieni se intalnesc in Arges pe parcursul primei saptamani din Aprilie la cel mai asteptat concurs informatic al anului.

Impreuna cu organizatorii va dorim o sedere placuta si fructoasa alaturi de profesorii insotitori dar si rezultate pe masura muncii depuse de-a lungul anilor. Consideram acest concurs o oportunitate deosebita de afirmare pentru tinerii participanti de a-si dovedi aptitudinile si cunostintele, confirmand asteptarile avute.

In mai mult de 10 ani, Roweb si-a construit o recunoastere nationala si internationala prin intermediul numeroaselor proiecte pe care le-a implementat si dezvoltat cu succes. De la inceputul existentei sale Roweb a livrat tehnici IT competitive ce au ajutat companii din intreaga lume sa-si atinga obiectivele prin cresterea competitivitatii. Din punct de vedere tehnologic ne focusam pe patru mari directii: Microsoft.NET, Open Source si PHP, Mobile development si Oracle.

Dorim tututor participantilor la acest concurs mult succes si rezultate pe masura.

olimpiada


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices