Un al treilea sediu: Roweb T3!L0R

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

In urma cresterii de 30% pe care am inregistrat-o anul trecut, atat ca cifra de afaceri cat si ca numar de angajati, am decis sa deschidem un al treilea sediu in Pitesti, pe strada Teilor. Ne-am extins portfoliul  cu mai multe proiecte noi si echipa noastra a crescut si ea in concordanta: Roweb are acum 50 de angajati permanenti si 12 stagiari, si planuim sa aducem noi colegi in curand, pentru a ne atinge target-urile de crestere pentru anul 2015.

Noul nostru program de internship isi propune sa includa cat mai multi studenti si proaspat absolventi talentati ai facultatilor cu profil tehnic din Pitesti, si speram sa ii avem alaturi cat mai mult timp, avand in vedere ca multi din  actualii nostri colegi si-au inceput cariera la Roweb pe vremea cand era studenti, si au ramas alaturi de noi, dezvoltandu-si abilitatile, acumuland experienta si crescand profesional o data cu compania.

 

 

Noul nostru birou din Teilor gazduieste o echipa dedicata proiectelor Magento E-commerce, echipa care dezvolta solutii de cumparaturi si plati online pentru o gama larga de clienti, de la mici comercianti pana la mari magazine online. Construirea unui magazin Magento este o sarcina complexa, care necesita expertiza profesionala. Noi folosim un proces care ajuta la obtinerea rezultatelor de afaceri dorite si ne ocupam de intregul ciclu de viata al proiectului, de la consultanta, design si dezvoltare, pana lansare si mentenanta.

Magento este o platforma profesionala de e-commerce, ce permite customizarea detaliata a fiecarei functionalitati a magazinului online, ceea ce o face alegerea optima pentru afaceri de comert online, indiferent de anvergura. Este cea mai populara platforma de acest tip, cu peste 4 milioane de descarcari si o piata de peste 5000 de plugin-uri si teme de design, aflata in continua expansiune, ceea ce asigura flexibilitate si extensibilitate. Aceasta platforma asigura premisele optime pentru dezvoltarea unui magazin online custom, scalabil si bogat in functionalitati, ce poate fi usor dezvoltat si ulterior, pe masura ce afacerea evolueaza.

De ce este Roweb cea mai buna alegere pentru solutii Magento custom?

  • Am livrat cu succes multe proiecte Magento pentru clienti din intreaga lume
  • Suntem flexibili si ne concentram abordarea pe nevoia clientului
  • Suntem o echipa de profesionisti, pasionati de ceea ce facem, si urmam mereu procese clare, precum si cele mai bune practici

Momentan echipa noastra de dezvoltare de solutii Magento are 7 membri si avem in plan sa angajam mai multi astfel de specialisti in viitorul apropiat. Vrem sa le oferim suficient spatiu ca sa se dezvolte si sa ne asiguram ca au parte de acelasi mediu de lucru confortabil, placut si prietenos ca si ceilalti angajati ai Roweb.

Urmariti-ne aventurile abonandu-va la feed-ul nostru RSS sau pe paginile noastre de LinkedIn, Twitter, Google+ sau Facebook.

teilor-office-5

 


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices