Team building-ul anual Roweb stabilit pentru saptamana viitoare in Varna, Bulgaria

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

Cu trecerea fiecarui an echipa noastra creste si formeaza un excelent mix intre experienta programatorilor seniori si entuziasmul celor noi. Este deja traditie ca pe timpul verii, Roweb sa organizeze un team building in care relaxarea si distractia sa fie cuvintele de ordine.

In acest an team buildingul obisnuit este organizat in statiunea Sf Constantin si Elena, Bulgaria la Hotelul Grand Varna Resort. Aceasta destinatie turistica de 5 stele este situata in inima celei mai vechi statiuni bulgaresti si ne va oferi ambianta necesara distractiei pentru intreaga echipa Roweb.

Intreaga echipa insumand 50 de femei si barbati talentati si dedicati munci lor vor beneficia de o bine meritata mini vacanta all inclusive. Vom avea de ales din multe activitati recreative, excursii turistice, programe culturale, activitati sportive, precum si activitati recreative la liber.

 

Abia asteptam sa savuram bauturile si cooktailurile de dupa amiaza, sa incercam unele din bufetele de la miezul noptii sau pur si simplu sa lenevim sub o umbrela pentru o mini vacanta de vis.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices