Visual Studio 2013 Update 2

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

Versiunea finala a Visual Studio 2013 Actualizare a2-a este disponibila pentru descarcare. In cazul in care deja sunteti un user Visual Studio 2013, o notificare care care va invite sa incepeti descarcarea si instalarea Update-ului 2 va aparea in cel mai scurt timp. Daca luati in consideratie folosirea Visual Studio 2013 pentru prima data veti obtine toate capabilitatile si corectiile necesare de la Visual Studio 2013 RTM, pe langa celelalte functionalitati din acest Update. Obtineti cele mai noi functionalitati pentru Visual Studio de la acest link: http://www.visualstudio.com/downloads/

Acest nou Update contine pe langa noile functionalitati si corectiile necesare repararii bug-urilor inerente. Visual Studio este un intrument excelent pentru dezvoltarea de noi aplicatii pentru Windows Phone 8, in afara de faptul ca ofera posibilitatea dezvoltarii de aplicatii Windows universale dedicate Windows Runtime, TypeScript si multe altele.

Mai multe informatii relevante despre noile capabilitati ale Visual Studio 2013:

  • Aplicatii universale: Creaza aplicatii universale ce pot lucra pe Windows 8.1 si Windows Phone 8
  • Type Script: Fiind un limbaj scris va permite sa definiti clase, module si interfete ce pot rula pe orice browser.
  • Instrumente Azure: Permite folosirea Azure pentru crearea de pagini web si baze de date SQL Azure.
  • Instrument Web: Contine imbunatatiri si noi functionalitati precum SCSS suport, un nou editor JSON si un URL picker imbunatatit
  • Diagnosticari: Instrumentul de diagnosticare deasemenea a primit mai multe imbunatatiri. Acum puteti naviga catre codul userului pentru Metodele MVC sau sa va duceti direct la comanda SQL pentru interogari in baza de date. O caracteristica interesantapermite vizualizarea instrumentelor de diagnosticare din Windows Store toate odata lucru ce permite verificarea detaliilor de diagnoza cronologic.
  • Instalare Slipstream: Descarca Visual Studio continand toate noile caracteristici, imbunatatiri si remedieridepe site-ulVisual Studio, inclusiv Visual Studio 2013 RTM si Update-ul 2 pentruVisual Studio.
  • Optimizare Cloud .NET: Aceasta actualizare ofera un model optimizat cloud
  • Apache Cordova si Visual Studio: ultimele actualizari permit dezvoltatorilor de aplicatii sa creeze aplicatii mobile cross-platform pentru Android, iOS si Windows Phone folosind HTML si JavaScript.

cordova

  • .Net vNext: Permite compilarea C# 6 si cod VB cu compilatoare Roslyn, avand un mod optimizat cloud pentru aplicatii ASP.NET.

VsAndKNet45

Acest Update vine la la indemana pentru ca in acest moment atentia se schimba catre dezvoltarea de aplicatii nativ mobile si cloud. Din toamna trecuta a depasit 5 milioane de descarcari, aceasta este cea mai populara versiune de Visual Studio pana la acest moment. Versiunea finala a Visual Studio 2013 Update 2 ofera o mare oportunitate pentru dezvoltatori in construirea de aplicatii bogate in functionalitati ce vizeaza mai multe platforme mobile.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices