search_engine

Functionalitati SEO

Foloseste feature-urile noastre de SEO pentru a imbunatati pozitia site-ului tau in lista de rezultate Google si pentru a-l face mai vizibil publicului larg. Editeaza cuvintele cheie si descrierile meta, tag-urile de titlu, linkurile paginilor si atributele ALT ale imaginilor.

share.

Distribuie continut pe: Twitter, Facebook, Google+, Reddit, StumbleUpon

Dam utilizatorilor tai posibilitatea de a distribui orice tip de continut pe retele de socializare ca Twitter, Facebook, Google+, Reddit, StumbleUpon si altele.

newsletter

Facilitam listele de newsletter si integrarea cu software de marketing prin email

Te putem ajuta in gestionarea campaniilor de email marketing prin controlul asupra abonamentelor la newsletter. Rezultatele campaniilor de marketing vor fi afisate prin servicii specializate. Facilitam integrari cu diferite servicii de email marketing, inclusiv Benchmark Email sau Pure360.

rss

RSS

RSS se foloseste pentru a trimite feed-uri web, precum articole de blog si titluri de stiri. Integreaza aceasta functionalitate pe site-ul tau si permite vizitatorilor tai sa se aboneze si apoi sa primeasca automat informatiile exact cand acestea devin disponibile.

statistics

Integrare cu Google Analytics si rapoarte

Asiguram integrare cu Google Analytics pentru site-ul tau. Poti accesa datele din Google Analytics direct in zona de admin.

sitemap

Genereaza SiteMap Google

Cu solutia noastra CMS poti genera o lista XML cu URL-uri accesibile in conformitate cu formatul Google SiteMap format. Acest sitemap ajuta motoarele de cautare sa iti indexeze site-ul si ii imbunatateste clasamentul.

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.