user_friendly

Poti construi cu usurinta pagini si template-uri prin drag & drop

Poti experimenta cu mai multe layout-uri si formate datorita modulului Page Layout Builder. Beneficiezi de o interfata intuitiva drag & drop, cu ajutorul careia poti adauga usor coloane noi si sub-categorii.

multilanguage_content

Continut in mai multe limbi

Cu solutia noastra CMS poti construi site-uri disponibile in mai multe limbi. Utilizatori din intreaga lume pot folosi site-ul, deoarece poti adauga continut in oricate limbi e nevoie.

visual_forms_builder

Modul vizual pentru formulare

Modulul Visual forms builder te ajuta sa adaugi tu insuti formulare pe website fara sa fie nevoie sa apelezi la un developer. Iti creezi propriile formulare si le inserezi in pagina. De asemenea, iti punem la dispozitie un tool-ul pentru design de formulare ce se utilizeaza in browser si permite trimiterea informatiilor completate via email.

templates_for_pages

Template-uri pentru pagini

Sistemul iti permite sa creezi mai multe template-uri si sa le utilizezi atunci cand creezi pagini noi. Vrei sa repeti o portiune de continut in fiecare pagina dintr-o anumita sectiune a site-ului? Este foarte usor: creezi un template, adaugi continut in acesta si apoi creezi toate paginile din acea sectiune pe baza template-ului respectiv. Poti avea un numar nelimitat de template-uri pentru fiecare website si poti defini culori si layout-uri diferite pentru fiecare template.

support

Suporta multiple tipuri de continut

Iti oferim o modalitate de a publica si gestiona texte, imagini, clipuri YouTube si Flash. Orice tip de continut poate fi adaugat si gestionat simultan.

html_editor

Editor de tip HTML cu verificare a ortografiei in multiple limbi

Beneficiaza de editorul nostru WYSIWYG incorporat, asemanator cu Word, si bucura-te de toate optiunile de care ai nevoie, inclusiv tabele, stiluri CSS pre-definite, bullet point-uri, etc. Poti insera si clipuri video, imagini si link-uri catre continut intern sau extern.

support2

Posibilitatea de a edita numele paginii, titluri, meta descrieri si meta keywords sau tag-urile alternative ale imaginilor

Foloseste tool-urile noastre pentru SEO pentru a-ti face site-ul de e-commerce mai vizibil pe Google si a-ti imbunatati clasamentul, deoarece ai posibilitatea de a edita numele paginii, titluri, meta descrieri si meta keywords sau diferite tag-uri pentru imagini.

file_manager

Manager de fisiere

Iti punem la dispozitie un sistem de control al fisierelor versatil, dupa modelul Windows Explorer, ce permite multiple actiuni, precum organizarea fisierelor si dosarelor, creare fisier nou, redenumire, drag-and-drop etc.

option_redirect

Optiunea de a redirectiona vizitatorii site-ului catre o pagine mobile dedicata sau catre alt domeniu

Redirectioneaza vizitatorii unei anumite pagini catre un alt website sau catre versiunea mobila a site-ului tau.

dynamic_sitemap

Sitemap dinamic

Prin serviciul nostru iti poti genera un sitemap al website-ului intr-un singur si simplu pas.

social_content_sharing

Distribuirea continutului pe social media

Continutul de pe site poate fi distribuit pe toate retelele sociale, precum Google+, Facebook, Twitter si multe altele.

search_engine

Motor de cautare

Nu e nevoie sa cumperi nici un produs aditional, deoarece solutia noastra contine deja functionalitatea de cautare in intregul site dupa text. Motorul nostru de cautare livreaza rezultate relevante, performanta excelenta, adaptabilitate si usurinta in folosire.

content-publishing-schedule

Publicare programata a continutului

Aceasta functionalitate iti permite sa publici un text pre-definit la un moment ulterior ales de tine. Aceasta capabilitate este foarte utila mai ales daca vrei sa publici despre un anumit eveniment la o data si ora precise.