multiple_payment

Multiple gateway-uri pentru plati: Paypal, Authorize.Net, Secure Trading, etc.

Am implementat o serie de gateway-uri pentru plati, precum PayPal, Authorize.Net sau Secure Trading, si pattern-ul nostru pentru furnizori de servicii de plata ne permite sa implementam foarte usor serviciul oricarui tip de comerciant.

create_product

Creeaza variatii de produse in functie de marime, stil, culoare si alte variabile si defineste preturi speciale pentru ele

Pe de o parte, aceasta functionalitate permite proprietarilor de magazine sa defineasca variatii pentru iteme si sa stabileasca valoarea fiecaruia, si in acelasi timp permite cumparatorilor un plus de libertate de alegere, totodata simplificand procesul de cumparare. Pe de alta parte, comerciantii au astfel ocazia sa creeze variatii de produse in functie de marime, stil, culoare si alte optiuni, precum costuri aditionale, etc.

flexible_discounts

Reduceri de pret flexibile si cupoane

Solutia noastra permite site-uluii tau de e-commerce setarea diferitelor tipuri de reduceri, inclusiv in pret absolut, procentuale, reduceri aplicabile unei anumite categorii de produse sau valabile o anumita perioada de timp.

multiple_currencies

Valute multiple

Site-ul tau de e-commerce poate seta pentru fiecare item preturi in mai multe valute; asta te ajuta sa vizezi clienti din mai multe regiuni sau tari.

flexible_shipping

Modalitati flexibile de livrare: poti configura pretul de livrare si taxe in functie de diferite optiuni

Clientii tai pot alege dintre numerosi furnizori de servicii de livrare, care sunt deja integrati in solutia oferita. Pot alege intre diferite modalitati de livrare, compara tarife si configura taxele de transport, pot beneficia de transport gratuit, daca aceasta optiune este disponibila, etc.

multilingual_product

Titluri de produse, descrieri si URL-uri disponibile in mai multe limbi

Vei putea sa gestionezi magazine online internationale cu ajutorul titlurilor de produse, descrierilor si URL-urilor multi-lingvistice. Creeaza pagini distincte pentru detalii despre produs, checkout si cosul de cumparaturi.

orders_management

Gestionarea comenzilor

Modulele noastre de lucru te ajuta sa iti monitorizezi toate comenzile si istoricul lor de procesare. Foloseste rapoartele integrate ca sa analizezi informatiile despre vanzari, inventar si clienti. Exporta comenzile in alte sisteme (CRM / ERP) cu ajutorul REST API Web Services.

unlimited_levels

Numar nelimitat de niveluri de categorii

Organizeaza-ti magazinul electronic pe mai multe nivele de produse, pentru a asigura o mai buna vizibilitate si promovare.

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.