crm

Imbunatateste felul in care interactionezi cu clientii tai. Un CRM eficient iti economiseste timp si te ajuta sa cresti volumul si valoarea vanzarilor.

Roweb dezvolta sisteme CRM (Customer Relationship Management – gestionarea relatiilor cu clientii) custom pentru orice tip de afacere, de la imobiliare, la comert electronic si turism. Software-ul nostru CRM te ajuta sa-ti imbunatatesti relatiile cu clientii, sa le indeplinesti mai bine nevoile clientilor existenti si in acelasi timp sa gestionezi mai multe conturi. Putem integra functionalitati de Marketing, Vanzari, Suport si Inventar, intr-un singur sistem. Solutiile noastre CRM sunt usor de folosit si faciliteaza automatizarea proceselor de business si colaborarea dintre toti membrii echipei tale implicati pe parcursul vanzarii.

Servicii complete de dezvoltare CRM

Expertii nostri dezvolta module custom, customizeaza module standard si le integreaza cu orice alte sisteme pentru a simplifica procesele tale de business. Solutia noastra include orare, rapoarte, tablouri de bord, gestionarea lead-urilor si a conturilor clientilor, campanii, facturare si multe alte functionalitati de care ai nevoie.