granular_access

Drepturi de acces granulare

Vei putea sa setezi o securitate performanta si granulara folosind permisiuni la nivel de utilizatori pentru tot ceea ce contine CMS-ul, pagini, iteme de continut, setari s.a.m.d. Utilizatorii pot fi asignati unor grupuri pe baza asemanarilor intre roluri si tipul de acces de care au nevoie pentru a-l indeplini, dar in acelasi timp permisiunile pot fi revocate pentru subpagini care ar depasi gradul de acces necesar pentru continutul de origine.

multisite_management

Managementul multi-site iti permite sa gestionezi un numar nelimitat de site-uri din zona de admin

Cu solutia noastra CMS poti gestiona un numar nelimitat de site-uri din zona de admin. In loc sa trebuiasca sa accesezi mai multe aplicatii cu diferite seturi de nume de utilizator si parole, iti poti gestiona cu usurinta toate website-urile dintr-o singura zona. Acum poti gestiona centralizat toate site-urile tale, inclusive pentru sub-diviziuni ale afacerii tale sau site-uri de intranet.

integration_systems

Integrare cu alte sisteme

Utilizatorii vor putea sa importe informatii care au fost inainte exportate din alte aplicatii business, precum CRM, ERP sau alte sisteme e-commerce. Putem exporta comenzi catre alte aplicatii sau catre alti administratori.

ssl_compatibility

Compatibilite SSL

Solutia noastra a fost conceputa astfel incat sa opereze foarte bine pe HTTP si SSL, permitandu-ti sa iti plasezi intregul site pe SSL sau doar anumite portiuni, precum cele de logare sau cosul de cumparaturi.

flexible_deployment

Opțiuni de implementare flexibile in functie de nevoile tale: SQL Server Windows Azure, construit pentru a lucra cu web farms si load balancers.

Pentru a beneficia de performante suplimentare, apelati la suportul nostru pentru tehnologiile cloud.

ssl_compatibility

Mai multe tipuri de conturi de administrare cu posibilitatea de a bloca zonele de administrare a accesului pentru anumiți utilizatori

Exista cateva roluri predefinite in solutia noastră CMS si fiecare utilizator poate fi numit in orice numar de roluri, astfel incat administratorii sa isi poata defini cu usurinta rolurile si sa le ofere permisiuni.

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.