Echipa Roweb @MWC Barcelona 2023 | Conectati la tehnologia viitorului

Acest articol a fost publicat in categoria Evenimente business, Evenimente tech in .

Viteza.

Conectare astazi la tehnologia de maine.

Cum ne modeleaza tehnologia imersiva si fintech industria si cum contribuie ele la crearea unui viitor mai bun?

Raspunsul la aceste intrebari reprezinta o parte dintre temele principale care vor aduna laolalta experti, reprezentanti ai companiilor si oameni cu realizari importante din intreaga lume, la unul dintre cele mai importante evenimente tech din acest an: MWC Barcelona.

Si suntem gata sa spunem prezent (din nou) la acest summit, pentru a ne intalni viitorii parteneri si clienti, pentru a descoperi tendintele tehnologice si ideile inovatoare si, nu in ultimul rand, pentru a promova si mai mult brandul Roweb.

Pentru ca, pentru noi, participarea @MWC23 Barcelona reprezinta mai mult decat simpla prezenta la un eveniment de amploare. Este o oportunitate reala sa ne cunoastem face-to-face si sa discutam despre:

  • extinderea echipei tale de development
  • dezvoltarea de aplicatii personalizate
  • adaptarea rapida la tendintele din piata
  • acces la resurse valoroase (expertiza + echipe cu experienta)

Programeaza un meeting cu echipa noastra

Curios sa afli mai multe despre acest eveniment?

Iata cateva detalii mai jos ⬇️

MWC23 – unul dintre cele mai mari si mai influente evenimente de conectivitate din lume

MWC Barcelona este cel mai influent eveniment din lume pentru industria conectivitatii. Este locul in care companii si lideri la nivel mondial impartasesc impresii despre progresul si viitorul unui domeniu pe cat de provocator, pe atat de interesant.

Totodata, MWC Barcelona este cel mai bun loc pentru networking cu influenceri din industria mobila si tehnologica. La summit participa operatori globali de telefonie mobila, producatori de dispozitive smart, furnizori de tehnologie, distribuitori de produse si creatori de continut.

Este locul in care ai ocazia sa fii vazut, sa iti expui produsele si tehnologia inovatoare si sa-ti creezi o retea de conexiuni cu oameni interesanti din industrie, care impartasesc aceleasi valori ca tine.

Astfel, putem spune ca MWC 2023 este singurul moment al anului in care toti cei care au ceva de spus in industria Mobile se reunesc sub acelasi acoperis, unde ideile noi se transforma in oportunitati de afaceri, iar intalnirile in parteneriate si colaborari.

 

Ne vedem @ MWC Barcelona 2023

Sa facem cunostinta cu echipa Roweb

Gabi ROSU | Managing Partner
Incepand cu 2004, impreuna cu Viorel Costea, Razvan Veliscu, Mirel Ionescu si Florian Stanila, Gabi face parte din departamentul de Top Management Roweb. In ultimii ani, el a reprezentat Roweb la mai multe evenimente nationale si internationale si a coordonat diverse programe business si de cariera.

Florin OBOGEANU | Business Development Manager
Conducand echipele tech si sediul Roweb din Craiova si concentrandu-se constant pe dezvoltarea de business, Florin Obogeanu este un reper important atunci cand vorbim despre mentinerea unei relatii solide cu clientii actuali si atragerea de noi proiecte in portofoliul companiei.

Stefan NICOLAE | Head of Software Development – E-commerce
Stefan este liderul departamentului PHP din Pitesti si al echipei E-commerce. Stefan s-a alaturat companiei in 2006 si reprezinta Roweb la evenimente de business & E-commerce, coordonand programe precum stagiile de practica si internshipul.

Suntem acolo unde potentialii nostri parteneri aleg sa fie

De peste 10 ani, participam la evenimente internationale unde se da tonul in materie de tendinte tech & business.

Si inca de la inceput, participarea la aceste evenimente s-a dovedit a fi o abordare excelenta de promovare a brandului nostru si o oportunitate reala de a stabili noi parteneriate cu antreprenori preocupati de transformarea digitala.

Astfel, o parte dintre proiectele noastre importante din portofoliu nostru rezulta din faptul ca suntem acolo unde clientii nostri aleg sa fie. Mai mult decat atat, intalnirea cu potentiali clienti la evenimente de profil ne-a ajutat sa le castigam rapid increderea, sa cream conexiuni si sa reducem considerabil diferentele culturale.

Lucrand cu companii din intreaga lume (Marea Britanie, Danemarca, Belgia, SUA, Elvetia, Germania, Orientul Mijlociu etc.) si bazandu-ne pe cele mai fiabile modele de outsourcing (echipe dedicate – echipe extinse), ne-am definit expertiza in furnizarea de solutii pentru afaceri de toate dimensiunile, de la start-up-uri pana la companii mari.

Si, indiferent de strategia de organizare si dezvoltare a proiectelor pe care o alegem la un moment dat, filosofia noastra de business ramane constant aceeasi:

Suntem acolo unde potentialii nostri clienti aleg sa fie.

Fii primul care afla despre Roweb @MWC23

Anul acesta, ne-am propus sa te aducem mai aproape de MWC Barcelona, oferindu-ti detalii despre evenimentul la care participam, chiar daca te afli la mii de kilometri distanta de standul Roweb.

Vrei sa fii primul care stie ce se intampla la MWC Barcelona 2023 anul acesta si cum se va integra Roweb in peisajul puternic axat pe tehnologie in acest an?

Ramai aproape! Vom reveni cu informatii fresh si fotografii de la eveniment pe:

Cateva exemple de proiecte dezvoltate pentru companii care isi doresc accelerarea calatoriei lor de transformare digitala

Platforma personalizata de vanzare de bilete end-to-end

 

Bazandu-ne pe tehnologii de varf si pe expertiza dezvoltatorilor nostri seniori, am creat un sistem de comert electronic si de rezervare bilete, integrat cu o gama larga de 3rd-parties, API-uri si platforme web, al caror rol este de a ajuta la scalarea rapida a afacerii Spotlight.

Tehnologii: PHP, Vue.js, MYSQL

Locatie: SUA – Las Vegas

 

Aplicatie personalizata de extindere a sistemului de plata de taxe, cu functii de securitate robuste

 

Dezvoltare aplicatie pentru americanii platitori de taxe – o solutie sigura si securizata care a castigat rapid increderea utilizatorilor prin functionalitati intuitive (realizata pornind de la nevoile acestora).

Platitorii de taxe din SUA incercau de ani buni sa gaseasca o solutie care sa le permita amanarea (legala) a platii taxelor. Luand in considerare consecintele nerespectarii deadline-urilor, ei aveau nevoie de o solutie rapida si sigura. Si astfel a aparut FileLater.

Tehnologii: Microsoft.NET Core, Web API, Vue.js, SQL Server, iTextSharp, Microsoft Azure Cloud

Locatie: SUA

 

Sistem complet de management al proceselor de recrutare pentru o companie premiata

 

Procesele de HR simplificate prin functii extinse si optimizari adaugate la o solutie existenta: procese de recrutare, comunicare si facturare pe trei niveluri, implicand mai multi contractori, clienti si centre de cost.

Tehnologii: ASP.NET, SQL Server, WebAPI, ElasticSearch, Vue.js

Locatie: Marea Britanie

 

Platforma web si aplicatie mobile de tip CRM dezvoltate in cloud (WHISE CRM)

 

Parteneriatul nostru cel mai longeviv (din 2006) bazat pe un model de echipa dedicata: un proiect de dezvoltare continua pentru a oferi un mediu de lucru imobiliar flexibil si modern pentru mai multe tari/piete.

Tehnologii: ASP.NET, React, Elasticsearch, Azure, Docker

Locatie: Belgia

 

Sistem de management al operatorilor de turism pentru o agentie daneza de top

 

Sistemul de management al operatorilor de turism le permite utilizatorilor sa gestioneze tot ce are legatura cu activitatea lor dintr-un singur tablou de bord. Clientul este unul dintre cei mai mari tour-operatori din Danemarca si lucram impreuna din 2008.

Tehnologii: ASP.NET, Web API, MSSQL, React Native

Locatie: Danemarca

 

Solutie cheie de transformare digitala, axata pe acoperirea nevoilor de mobilitate ale utilizatorilor

 

(Aplicatia mobila dezvoltata pentru o banca elvetiana cu notoritate) – Am dezvoltat o aplicatie mobila care ajuta clientul sa ofere experienta bancara la 360°, prin capabilitati extinse si servicii sigure si securizate.

Tehnologii: Swift, Java, Android, ASP .NET Web API

Locatie: Elvetia

Despre Roweb – in calitate de partener de incredere in transformarea digitala

  • Suntem o companie 100% romaneasca, ce se pozitioneaza precum software house, din 2004, odata cu definirea brandului Roweb.
  • 90% dintre proiectele din portofoliu sunt dezvoltate pentru clienti internationali din tari precum Elvetia, Belgia, Danemarca, UK, SUA, Canada etc.
  • In momentul de fata, compania are 130+ software developeri, implicati in proiecte din domenii precum HR, Horeca, Banking, Automotive, Imobiliare, Sanatate si Medicina, Turism etc.
  • Modelele de lucru alese sunt de tipul staff augmentation, echipe dedicate sau echipe de proiect.
  • Echipa Roweb dezvolta proiecte si solutii end-to-end, folosind tehnologii si framework-uri moderne si pornind intotdeauna de la necesitatile clientului.

Ce urmeaza? Arunca o privire pe calendarul nostru de evenimente din 2023


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices