Prima intalnire cu studentii din Craiova

Acest articol a fost publicat in categoria Diverse in .

Impreuna cu Departamentul de Informatica al Universitatii din Craiova, am organizat Roweb Connect Day, un eveniment menit sa implice studentii interesati sa inceapa o cariera in dezvoltare de software.

Ne-am bucurat sa avem 90 de participanti, din care majoritatea si-au exprimat dorinta sa inceapa un internship si ulterior sa se angajaze in cadrul echipei noastre din Craiova.

Unii dintre studentii ne trimisesera deja CV-uri si multi aveau deja o baza solida de cunostinte de Java, PHP si Python. Altii erau foarte pasionati de dezvoltarea de aplicatii mobile, in special Android.

Cele mai multe intrebari pe care le-am primit au venit din partea studentilor din anii I si II, care voiau sa stie ce cunostinte si abilitati specifice le-ar trebui ca sa fie eligibili pentru un job la Roweb, cu focus pe tehnologia de care erau deja interesati – in cea mai mare parte aplicatii mobile, PHP si testare.

Ne-a facut placere sa le raspundem la intrebari si suntem foarte recunoscatori pentru entuziasmul pe care l-au aratat pentru prezentarea noastra si speram ca in curand sa putem sprijini si prin alte modalitati tinerii programatori din Craiova sis a continuam colaborarea cu Universitatea!


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices