Roweb doteaza cu calculatoare un laborator al UPIT

Acest articol a fost publicat in categoria Diverse in .

Pentru a ajuta studentii de la Facultatea de Informatica din cadrul UPIT sa-si puna in practica cunsotintele teoretice dobandite la cursuri, am donat Universitatii 14 calculatoare pentru dotarea unui nou laborator. E inca un pas in colaborarea continua pe care o avem cu mediul academic local si un nou demers prin care ne dorim sa facilitam accesul tinerilor din Pitesti la oportunitati prin care sa-si dezvolte potentialul in crearea de software si sa-si creasca pregatirea pentru piata de IT in care vor lucra o data ce vor absolvi.

Inca de la infiintarea companiei, am avut o foarte buna colaborare cu Universitatea din Pitesti. Fondatorii Roweb au absolvit aceasta facultate si inca din primii ani de la infiintare am atras tineri studenti si absolventi talentati, care s-au bucurat de aparitia unei firme care le permitea sa-si urmeze pasiunea pentru programare fara sa fie nevoie sa paraseasca Pitestiul in favoarea unui centru de software mai mare din tara.

Timp de zece ani, colaborarea dintre Roweb si UPIT a adus beneficii comunitatii universitare locale si a ajutat multe tinere talente sa aiba mai usor acces la o cariera ca programatori. Prin aceasta colaborare, am oferit workshop-uri gratuite de Android, html si PHP, precum si stagii de vara de care au beneficiat sute de studenti. Stagiile se desfasoara cu succes inca de acum 7 ani si in fiecare an ajuta cateva zeci de studenti sa se familiarizeze cu dezvoltarea de aplicatii in .NET, PHP sau mobile. Mai multi stagiari au ramas ulterior ca angajati full-time, pe masura ce echipa noastra a crescut, depasind acum 75 de angajati.

UPIT


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices