Roweb – Connect Day

Acest articol a fost publicat in categoria Diverse in .

Ne adresam studentilor Departamentului de Informatica din cadrul Universitatii din Craiova printr-un eveniment ce va avea loc miercuri, 9 noiembrie, la ora 14:00, in sala 363 a Departamentului.

Prin intermediul acestui eveniment, speram sa cunoastem tineri la fel de pasionati de software ca noi, si care ar putea in viitor sa se alature echipei Roweb Craiova.

Vom impartasi informatii si experiente legate de construirea unei cariere in software, cerinte actuale ale pietei si cele mai bune strategii prin care te poti pregati ca si student, astfel incat sa fii competitiv pe piata muncii, dupa absolvire, despre cum functioneaza lucrurile in compania noastra si cum arata o zi obisnuita din viata unui programator.

Vom raspunde oricaror intrebari pe care studentii ar vrea sa le adreseze unor developeri cu experienta si, de asemenea, vom incerca sa aflam despre preocuparile si provocarile pe care le intampina studentii, pentru a putea identifica noi modalitati prin care sa sprijinim comunitatea locala de programatori.

Nu ratati aceasta ocazie!

Roweb Connect

 


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices