De ce sunt flexibilitatea si garantia premisele esentiale pentru dezvoltarea solutiilor cu echipe dedicate? (abordarea Roweb)

Acest articol a fost publicat in categoria Modele Outsourcing in .

In 2019 existau aproape 24 de milioane de dezvoltatori de software in intreaga lume, cei mai multi utilizand JavaScript ca limbaj de programare principal. Intr-un context de piata in care tehnologia impune dinamica tendintelor, ai nevoie de un partener care sa inteleaga cerintele specifice ale business-ului si care sa fie capabil sa raspunda rapid nevoilor tale de adoptare a instrumentelor moderne.

La Roweb Development avem o experienta extinsa in dezvoltarea de software pentru o serie de industrii, cum ar fi imobiliare, resurse umane si recrutare, servicii financiare, transport si logistica, comert electronic, turism, ospitalitate, protectia muncii, domeniul juridic marketing si software media.

Am creat (in 2004) din pasiune un business solid care se bazeaza pe oameni capabili sa dezvolte aplicatii web, website-uri si aplicatii mobile performante si la costuri optime si optimizate.

 

Flexibilitatea si eficienta – atuuri confirmate in proiectele dezvoltate cu echipe dedicate

Dezvoltarea de solutii software custom are impact direct asupra modului in care un business functioneaza prin modernizarea sistemelor si adaptarea lor la nevoile specifice din companie. Iar tehnologiile cu care sunt dezvoltate aceste aplicatii pot oferi un plus de flexibilitate brand-ului pe termen lung.

De obicei, aplicatiile custom de software sunt solutiile la care apeleaza companiile atunci cand aplicatiile software off-the-shelf nu detin capabilitati specifice pentru integrari 3-rd party sau nu raspund nevoilor specifice ale echipelor interne (acesta fiind si contextul in care au fost dezvoltate si cele 2 proiecte pentru care am primit testimoniale inclusiv pe platforma Clutch).

Dezvoltam proiecte cu echipe interne de software development oferind servicii complete (end-to-end), de la analiza de business, consultanta si arhitectura, pana la implementare, post-implementare, testare si mentenanta.

Vezi povestile din spatele proiectelor dezvoltate cu echipe dedicate.

Recent am dezvoltat o platforma digitala pentru domeniul medical care asigura conectivitatea eficienta intre doctori si pacienti folosind Laravel. Platforma permite utilizatorilor sa intre in cont, sa faca o programare si sa participe la consultatii online. Clientul a fost foarte multumit de rezultat si s-a aratat impresionat de capablitatile profesionale ale expertilor nostri cu ajutorul carora succesul acestui proiect a fost posibil.

 

Vezi ce proiecte am dezvoltat pana acum (aplicatii web, aplicatii mobile, solutii enterprise, etc.) pentru diferite industrii.

Vezi portofoliul nostru

Un alt exemplu ilustrativ pentru tipurile de proiecte pe care le dezvoltam este colaborarea cu nGage – o companie de recrutare care dezvolta continuu proiecte cu echipele noastre (ex: dezvoltarea unui sistem de calculare automata a taxei pe valoarea adaugata la facturi). In prezent, dezvoltam pentru acest client o functionalitate noua de automatizare pentru comunicarea cu candidatii via e-mail.

Iata 2 dintre testimonialele publicate de clientii nostri pe platforma Clutch:

“Cu ajutorul echipei Roweb am reusit sa definim punctual ce trebuie sa integreze solutia de care avem nevoie.”

Fondator, Companie tech medicala

“Ori de cate ori am venit catre Roweb Development cu o noua provocare, au stiut sa puna intrebarile potrivite pentru a ne arata ce impact va avea solutia dupa dezvoltare.”

Gemma Walton, Head of Product, nGAGE Specialist Recruitare

Clientii nostri au contribuit foarte mult la recunoasterea Roweb Development pe piata de profil – si inclusiv pentru acest lucru le multumim.

 

Ce garantii oferim pentru proiectele noastre?

Suntem constienti ca experienta noastra extinsa in dezvoltarea de proiecte software, portofoliul si echipele dedicate pe care le avem sunt o garantie importanta pentru livrarea unor solutii care ofera un raport corect calitate-pret.

Chiar si in acest context, pentru noi este esential sa ii facem pe clienti sa simta ca lucreaza alaturi de parteneri, nu doar furnizori de servicii.

De aceea alegem sa oferim o garantie de 3 luni pentru fiecare proiect. Aceasta garantie le da clientilor un motiv in plus sa aiba incredere in serviciile noastre.

 

Este Roweb Development compania de care tu ai nevoie?

Clutch lucreaza cu o platforma parteneria – The Manifest – care ajuta companiile client sa gaseasca servicii potrivite pentru urmatoarele lor proiecte. De asemenea, le ofera clientilor potentiali un ghid de tipul How-To pentru utilizarea optima a serviciilor prin terti.

Asa cum arata un studiu facut de The Manifest in 2021, Roweb se pozitioneaza pe locul 2 in Top 20 C# Developers din Romania!

Clientii nostri sunt cel mai important motiv pentru care ne pozitionam astfel in acest top – si pentru asta le multumim. In plus, potentialul nostru de a prelua noi proiecte si de a crea noi parteneriate este in continua crestere. Asadar, daca vrei sa dezvolti un proiect cu echipele noastre, contacteaza-ne pentru consultanta si detalii!

TEHNOLOGII PE CARE LE UTILIZAM:

METODOLOGII

  • Agile
  • Scrum
  • Kanban
  • Waterfall

ROLURI PE CARE LE OFERIM

  • Project managers
  • Business analysts
  • Developers
  • Q&A specialists
  • Scrum masters
  • UX Designers

Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices