Summit GPeC 2022 | Suntem gata sa ne intalnim viitorii clienti la GPeC

Acest articol a fost publicat in categoria Dezvoltare aplicatii business, Noutati Roweb in .
GPeC Summit 2022

Dupa MWC Barcelona, Roweb anunta participarea la un alt eveniment important din Romania: GPeC Summit 2022.

GPeC este un eveniment cu traditie, atat pentru industria e-Commerce, cat si pentru Roweb. Acesta reuneste oameni interesati de Digital Marketing si e-Commerce, de la companii de dezvoltare de software si agentii de marketing, pana la clientii care vor sa gaseasca solutii digitale pentru afacerea lor.

Iar vestea buna este ca, dupa doi ani de evenimente online, cea de-a 17-a editie GPeC SUMMIT va avea loc fata in fata la Teatrul National din Bucuresti. Si ROWEB VA FI ACOLO!

GPeC Summit 2022

Sursa: www.gpec.ro

 

Ce inseamna pentru Roweb participarea la GPeC?

In primul rand, este o oportunitate pentru noi de a intalni potentiali clienti. Suntem incantati sa ne facem cunoscut portofoliul de servicii si proiecte de e-Commerce care se dezvolta in fiecare an.

Astfel, prin activitatea noastra, ne adresam antreprenorilor care au nevoie de:

  • expertiza unei echipe de software dedicate pentru proiectele lor complexe;
  • solutii complete de e-Commerce pentru business;
  • migrarea datelor de pe o platforma pe alta;
  • actualizari ale platformei de comert electronic sau functionalitati moderne.

In al doilea rand, GPeC este o oportunitate de a intalni oameni din industrie care sunt preocupati de dezvoltarea software si de tehnologie. GPeC incurajeaza networkingul si socializarea, iar echipa care va reprezenta Roweb cauta sa vina cu noutati in fiecare an: ceva care sa incurajeze discutiile constructive si sa atraga vizitatori la stand.

Putem spune ca este precum un “carlig” care creeaza o punte intre asteptarile oamenilor pe care ii intalnim la GPeC si provocarea noastra de a-i surprinde la fiecare eveniment.

Iar anul acesta nu va fi o exceptie. Pe langa “rasfatul” pe care il pregatim pentru vizitatori, vom avea si o oferta adaptata nevoilor celor care detin un magazin online – o consultanta e-Commerce gratuita.

Analiza va fi efectuata de profesionisti cu experienta din echipa noastra si va contine recomandari pentru imbunatatirea platformelor sau aplicatiilor e-Commerce.

Ultimul, dar nu cel din urma motiv pentru participarea noastra la GPeC, este dorinta de a tine pasul cu tendintele din domeniu. Domeniul e-Commerce este unul foarte dinamic. Odata cu trecerea timpului, nevoile clientilor devin tot mai complexe, iar platformele de comert electronic tot mai solicitante.

Astfel, ne face placere sa intalnim la GPeC speakeri renumiti in industria e-Commerce care urca pe scena conferintei pentru a impartasi din experienta lor vizitatorilor si expozantilor.

 

Proiectele clientilor – dezvoltate de Roweb si premiate la GPeC

Participam la GPeC din 2018, dar interactiunea cu evenimentul este mult mai veche de atat – din 2010 clienti importanti din portofoliul nostru au castigat premii la acest eveniment.

Premiile sunt acordate magazinelor online care inregistreaza cele mai bune rezultate in urma Auditului realizat de comisia GPeC.

De exemplu, in 2010 – Organik.ro, la categoria “Sanatate si Frumusete”, ocupa locul 3 cu un total de 729 de puncte. Acest magazin online a fost nominalizat si la categoria “Alegerea utilizatorului” si a castigat locul trei cu 97 de puncte.

O’Mac – o retea nationala de magazine care furnizeaza echipamente si unelte pentru casa, gradina, agricultura si padure este un alt client al Roweb care a primit un premiu important GPeC.

GPeC Summit 2022

Site-ul web O’Mac a fost premiat la GPeC in 2015 – ca cel mai bun website de comert electronic in sectiunea Casa, Gradina si Unelte.

Pentru crearea platformei O’Mac, Roweb a venit cu o noua abordare digitala care a permis utilizatorilor finali achizitii usoare si intuitive, dintr-un singur loc. Site-ul web a fost reconstruit cu Magento 2, in timp ce noile functii s-au concentrat pe catalogul de produse.

 

Activitatea noastra e-Commerce in cateva cuvinte:

  • Roweb ofera solutii de comert electronic end-to-end, folosind tehnologii precum Magento 2 si woocCommerce.
  • Scopul principal este de a crea platforme personalizate care includ caracteristici si functionalitati dedicate. Procesul de vanzare este simplificat pentru a creste interactiunea clientilor cu paginile produselor.
  • Pe langa solutiile de e-Commerce personalizate, echipa Roweb ofera si intretinerea platformelor dezvoltate, modernizarea vechilor solutii de e-Commerce, migrarea datelor de la o platforma la alta si solutii de plata online (e-payments).
  • 15 dintre software developerii din echipa Roweb sunt, de asemenea, implicati in proiecte de comert electronic (dezvoltatori senior si mid, QA, manageri de proiect etc.). In viitor, intentionam sa crestem echipa.
  • Portofoliul Roweb include peste 100 de proiecte dezvoltate cu succes. Acestea provin din industrii precum Retail, Bijuterii si obiecte de lux, HoReCa, Imobiliare, Fashion, Automotive, Turism, Home & Deco etc.
  • Solutiile noastre de plata online si comert electronic beneficiaza de securitate, scalabilitate si intretinere simplificata, fara a interfera cu activitatea de business a clientilor.

Participarea la GPec nu este ultimul eveniment de software development din in acest an. Echipa noastra se pregateste deja pentru alte summituri internationale si evenimente nationale interesante.

Deocamdata, nu dezvaluim mai multe informatii. Dar, pe masura ce primim toate detaliile, vom reveni cu actualizari pe blog si pe paginile Social Media.

Cauti o solutie e-Commerce completa? Sau vrei sa oferi clintului o experienta de cumparare mai buna?

Stabileste o intalnire cu unul dintre consultantii nostri e-Commerce!

Programeaza o intalnire


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices