GITEX GLOBAL 2023 (Dubai) | Ce a insemnat participarea Roweb la acest eveniment

Acest articol a fost publicat in categoria Evenimente business, Noutati Roweb in .

GITEX GLOBAL (Dubai) 2023 s-a incheiat, iar noi am pregatit o recapitulare a tuturor interactiunilor pe care le-am avut si a lucrurilor pe care am reusit sa le realizam la editia din acest an.

Bazandu-se pe o expertiza relevanta in dezvoltarea de software, echipa Roweb a participat la promovarea extinsa a companiei la unul dintre cele mai mari evenimente tech din lume. Si nu ne-am rezumat la o simpla prezenta la GITEX GLOBAL 2023, ci am demonstrat, din nou, interesul Roweb fata de inovatie si de modul in care echipele noastre pot participa la transformarea digitala a companiilor din intreaga lume.

Asadar, in acest articol te angrenam in povestea participarii Roweb la GITEX GLOBAL Dubai 2023. De la proiectele noastre inovatoare la abordari strategice, vei afla de ce prezenta Roweb la acest eveniment prestigios inseamna mai mult decat participarea ca expozant – este o promisiune de a continua sa ofere excelenta in dezvoltarea software si un angajament de a trece dincolo de limitele aparente ale inovatiei si transformarii digitale.

 

Despre editia din acest an la GITEX GLOBAL

GITEX, Gulf Information Technology Exhibition, ramane o destinatie de top pentru pasionatii de tehnologie si liderii din industrie. Acest eveniment anual a servit ca platforma globala pentru companii interesate sa isi expuna cele mai recente inovatii, sa schimbe idei si sa exploreze noi tehnologii.

Dupa o editie remarcabila in 2022, GITEX GLOBAL, cel mai mare eveniment tech din lume, a revenit la Dubai in 2023 pentru a 43-a sa editie. Acest eveniment a reunit din nou companii importante din piata internationala care sunt preocupate de digitalizare si inovatie.

Prin participarea celor mai importanti jucatori din industria tech, inclusiv inovatori, academicieni, cercetatorii si dezvoltatori, GITEX 2023 a definit competitia globala in domeniul A.I. Acest eveniment a adus tehnologiile de ultima generatie si le-a transformat in solutii practice de afaceri care influenteaza atat comunitatile, cat si dezvoltarea mediilor urbane.

 

Iata cateva dintre subiectele discutate la conferintele si intalnirile Gitex Global 2023 (care au fost, de asemenea, de mare interes pentru echipa noastra):

  • Cloud & Edge Computing
  • Cybersecurity
  • Advanced Connectivity
  • Applied A.I.
  • Future of Mobility
  • Web 3.0

Fiind un ecosistem complex, Gitex Global 2023 a adus impreuna atat in zona expozitionala, cat si la conferinte, cercetatori, dezvoltatori de software – una dintre intalnirile cele mai captivante de la Gitex Global 2023 fiind Global DevSlam, cele mai importante companii din industrie concentrate pe transformarea digitala si inovatie, start-up-uri care doresc sa-si prezinte serviciile si solutiile, investitori in cautare de idei cu potential, persoane care interesate de o cariera in domeniul inovatiei si digitalizarii.

 

Impresiile echipei care a reprezentat Roweb in acest an la GITEX Global

Anul acesta compania Roweb a fost reprezentata la GITEX GLOBAL Dubai 2023 de catre:

 Roweb at Gitex Global 2023

Sorin Tarceatu – Division Manager
Parte din echipa Roweb din 2004, Sorin Tarceatu a avut ocazia sa ia parte la dezvoltarea mai multor proiecte internationale, din diferite roluri ale procesului end-to-end: software developer cu experienta, tech lead, project manager etc. In momentul de fata, Sorin manageriaza echipa care se ocupa de dezvoltarea proiectului nGage si pentru care s-a realizat de curand o noua versiune, prin migrarea platformei catre microservicii.

 Roweb at Gitex Global 2023

Mircea Popescu – Business Development Specialist
Fiind parte din echipa de vanzari a companiei, Mircea cunoaste portofoliul de servicii Roweb si modul in care acestea s-ar putea plia pe necesitatile fiecarui client. De-a lungul experientei sale, Mircea a interactionat cu antreprenori preocupati de gasirea solutiilor IT potrivite, dintr-o varietate de industrii si domenii.

S-au intors de la GITEX nu doar impresionati de amploarea acestui eveniment, ci si cu o serie de realizari in ceea ce priveste promovarea brandului Roweb, interactiunea cu potentiali clienti si crearea contextului pentru inceperea de noi proiecte interesante.

In plus, participarea la acest eveniment ne-a oferit ocazia sa demonstram, din nou, ca Roweb dispune de toate resursele pentru a raspunde unor nevoi specifice din piata, oferind servicii de calitate prin echipe de developeri experimentate si tehnologii moderne.

In discutiile cu potentialii clienti interesati sa afle mai multe despre abordarile Roweb in dezvoltarea de proiecte, Sorin Tarceatu a fost persoana potrivita la locul potrivit, oferindu-le toate detaliile de care aveau nevoie pentru a-si face o imagine cat mai clara asupra modului de lucru si a resurselor disponibile in companie:

“De peste 18 ani sunt parte din echipa Roweb si am avut ocazia sa vad cum evolueaza lucrurile – proiecte, oameni, noi tehnologii adoptate etc. Cunosc potentialul echipelor noastre, stiu exact cum se deruleaza procesele de dezvoltare – de mai multi ani sunt project manager pe unul dintre cele mai complexe si longevive proiecte din portofoliul Roweb – iar asta m-a ajutat mult sa prezint dintr-o perspectiva tehnica Roweb in fata potentialilor clienti pe care i-am intalnit la GITEX.”

In ceea ce priveste sesiunile de consultanta de business, prezenta lui Mircea Popescu la Gitex a ajutat prospectii sa inteleaga rapid ce tipuri de echipe, modele de outsourcing si tipuri de solutii sa ia in calcul pentru viitoarele proiecte:

“Discutiile pe care le-am avut zi de la zi la GITEX cu potentialii clienti mi-au reconfirmat ca venim cu un pachet de servicii greu de concurat in piata intrucat avem capabilitatea sa acoperim procese complete – de la consultanta tehnica si arhitectura software, la dezvoltare propriu-zisa, testare si mentenanta – si un portofoliu solid care demonstreaza expertiza pe aceasta nisa. Suntem deja in discutii avansate cu o serie de companii de afara si sunt convins ca, dupa acest eveniment, Roweb nu doar ca va fi si mai cunoscut in piata internationala, ci va atrage si o serie de noi proiecte interesante pentru portofoliul sau.”


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices