Manager de proiect in cadrul Roweb isi invinge propriul record personal in proba de semi-maraton!

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

La Roweb, incurajam pastrarea unui mod de viata activ, lucru ce este foarte bine conturat in cultura companiei noastre, astfel in mod constant ne incurajam colegii in a participa la competitii sportive de orice fel.

Saptamana trecuta, colegul nostru Stefan a reusit sa-si doboare recordul personal la semi-maraton, alergand in prima editie a Maratonului International din Brasov. Stefan, programator si manager de proiect in timpul orelor de servici, dar si un entuziast alergator in timpul liber, a reusit ca in ciuda aerului si asfaltului fierbinte din Brasov, sa termine cursa in prima sa jumatate, cu aceasta ocazie castigand aplauzele si admiratia noastra.

El este cel care ne incurajeaza mereu: “Tineti minte: sportul ne face mai sanatosi, fericiti si nu in ultimul rand mai concentrati! Tot ce aveti nevoie pentru a incepe alergarea sunt 30 de minute si o pereche de pantofi pentru alergat.”. Stefan face jogging de anul trecut si are in plan ca in toamna anului curent sa termine primul maraton din cariera sa.

Ii multumim pentru faptul ca promoveaza cu un asa succes si determinare activitatile sportive in cadrul companiei noastre si nu in ultimul rand pentru ca poarta cu mandrie tricoul Roweb la toate competitiile la care participa. Speram ca acesta sa-i poarte noroc si in competitiile ce vor urma si de aici inainte. Felicitari, Stefan!


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices