Stagiu de vara la Roweb

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

Roweb crede in sustinerea tinerelor talente, de aceea doreste sa le ofere studentilor oportunitatea de a efectua stagii practice la compania noastra in aceasta vara. Programele de practica oferite se axeaza pe trei tipuri de tehnolgii – .NET, PHP si Android – si, la finalul programului, cei mai talentati stagiari vor avea posibilitatea de-a se angaja full-time la noi.

Acest internship poate fi inceputul unei cariere de succes in dezvoltarea de software, avand in vedere ca noua din zece angajati Roweb si-au inceput cariera aici din timpul facultatii. Acest program s-a dovedit un succes in anii anteriori: am fost foarte impresionati de interesul aratat de catre studenti, iar anul acesta am primit deja peste 30 de cereri de inscriere, de la studentii din totii anii de studiu din cadrul facultatilor de Matematica – Informatica si de Electronica, Comunicatii si Calculatoare.

Pe durata stagiului, studentii vor fi integrati in mediul nostru de lucru prietenos si relaxat si vor fi incurajati, provocati si sustinuti sa-si foloseasca la maxim potentialul. Ei vor lucra impreuna cu dezvoltatorii nostri seniori, foarte prietenosi si entuziasti sa-si impartaseasca experienta si cunostintele.

Avand in vedere ca experienta practica este esentiala pentru programatorii aspiranti, ocazia de-a pune in practica cunostintele acumulate la facultate le va fi de mare folos stagiarilor nostri. Nu vor capata doar experienta profesionala, ci si training intensiv din partea unor specialisti care au capatat o reputatie foarte buna pentru expertiza lor in cele mai recente tehnologii si pentru aderarea la cele mai bune practici de lucru.

La finalul acestui program, toti participantii vor primi cate o adeverinta de practica. Programul de internship incepe sa se desfasoare de la data de 6 iulie – pana atunci, studentii mai pot inca aplica prin email, la adresa [email protected].

Afis_2015


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices