Echipa Roweb @ MWC 2022 | Evenimente tech

Acest articol a fost publicat in categoria Dezvoltare aplicatii business, Evenimente business, Evenimente tech, Noutati Roweb in .

Lucrurile incep incet, dar sigur, sa se reintoarca la normal. Evenimentul MWC organizat in perioada 28 februarie – 3 martie 2022 vorbeste cumva de la sine despre acest lucru.

Iar Roweb a ales sa participe si de aceasta data la eveniment!

Asa cum am procedat la fiecare participare (inainte de anii pandemiei) participam la evenimentul din Barcelona cu un stand expozitional in primul rand cu scopul de a creste expunerea brandului Roweb pe piata internationala.

De la networking si meeting-uri programate cu prospecti si clienti, la identificarea de noi oportunitati de parteneriate si colaborari, echipa care va reprezenta Roweb va aduce si de aceasta data plus valoare prin prezenta la eveniment.

Roweb at MWC Barcelona 2022

Despre MWC Barcelona

MWC Barcelona este evenimentul global cu cel mai mare impact in industria conectivitatii. Este locul in care companii de top din intreaga lume si pionieri din domeniu impartasesc experientele si performantele si vorbesc despre viitorul conectivitatii. In plus, este cel mai bun loc pentru accesul la oportunitati de networking cu influenceri din lumea tech mobile si nu numai.

La MWC Barcelona participa business-uri globale de mobile, producatori de echipamente, furnizori de tehnologie, vanzatori si owneri de continut. MWC Barcelona este locul in care companiile isi creeaza o vizibilitate reala, scot in prima linie produse inovatoare si se conecteaza cu factori de decizie din business-uri din target-ul lor.

 

Echipa Roweb la MWC 2022 Barcelona

In acest an compania Roweb va fi reprezentata la MWC 2022 Barcelona de catre:

Mirel Ionescu – Managing Partner

Laurentiu Nicola – Sales Manager

Valentin Necsuleu – Business Development Manager.

Stai conectat cu Roweb! Ne intoarcem – pe social media si pe blog – cu actualizari (imagini si informatii) de la eveniment


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices