Prima intalnire cu studentii din Craiova

Acest articol a fost publicat in categoria Diverse in .

Impreuna cu Departamentul de Informatica al Universitatii din Craiova, am organizat Roweb Connect Day, un eveniment menit sa implice studentii interesati sa inceapa o cariera in dezvoltare de software.

Ne-am bucurat sa avem 90 de participanti, din care majoritatea si-au exprimat dorinta sa inceapa un internship si ulterior sa se angajaze in cadrul echipei noastre din Craiova.

Unii dintre studentii ne trimisesera deja CV-uri si multi aveau deja o baza solida de cunostinte de Java, PHP si Python. Altii erau foarte pasionati de dezvoltarea de aplicatii mobile, in special Android.

Cele mai multe intrebari pe care le-am primit au venit din partea studentilor din anii I si II, care voiau sa stie ce cunostinte si abilitati specifice le-ar trebui ca sa fie eligibili pentru un job la Roweb, cu focus pe tehnologia de care erau deja interesati – in cea mai mare parte aplicatii mobile, PHP si testare.

Ne-a facut placere sa le raspundem la intrebari si suntem foarte recunoscatori pentru entuziasmul pe care l-au aratat pentru prezentarea noastra si speram ca in curand sa putem sprijini si prin alte modalitati tinerii programatori din Craiova sis a continuam colaborarea cu Universitatea!


Exemple de proiecte


Cununa

PHP, Magento, GeoIP location, responsive design, social media integration

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.

Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.