Roweb Development desemnata ca Cea mai buna companie de software development din Bucuresti de catre GoodFirms

Acest articol a fost publicat in categoria Market recognition, Noutati Roweb in .

Dezvoltarea business-urilor se bazeaza astazi cel mai mult pe date. Iar in analiza corecta si eficienta a datelor un rol esential il joaca dezvoltarea software. Datele, de obicei, vin din surse disparate din organizatie. Dar, puse impreuna ca intr-un puzzle cu ajutorul unei solutii software, devin informatii valoroase pentru deciziile si procesele de business.

Principalul nostru focus este pe oferirea de servicii custom de dezvoltare software (cu echipe in-house si echipe dedicate) bazandu-ne pe experienta noastra in construirea de solutii robuste (mobile, enterprise-based, e-commerce, portaluri web, etc.) pentru clienti din industrii variate: HR, finante, recrutare, logistica, securitate, imobiliare, horeca, etc. Compania a fost infiintata in 2004 in Romania si se diferentiaza pe piata prin flexibilitatea modelelor de dezvoltare si abordare.

Roweb Development are o experienta extinsa in dezvoltarea de proiecte complexe pentru clienti globali. Echipele dedicate de developeri au implementat peste 1000 de proiecte (si numarul lor este in crestere semnificativa de la un an la altul). Portofoliul companiei integreaza o varietate mare de solutii – aplicatii mobile, web, desktop-based cu focus pe CX (customer experience), portaluri online custom si solutii e-commerce.

“De la aplicatii de business si mobile, la cele de e-commerce & e-payments, etc., intotdeauna ne concentram pe livrarea unor solutii care sa le asigure clientilor o eficienta digitala performanta. Planificam, cream, implementam, testam si migram in cloud aplicatii, utilizand servicii dedicate prin Amazon Azure, Windows Azure si Rackspace.” Viorel Costea, Co-founder & CEO, Roweb development.

Iata unul dintre testimonialele care demonstreaza nivelul de eficienta a Roweb in relatia cu nevoile specifice ale clientilor.

Roweb Development a devenit partener certificat Microsoft in 2008 si este pe piata de software development de peste 18 ani. In plus fata de faptul ca are 3 birouri in Romania, compania dezvolta proiecte pentru companii din peste 30 de tari cu o echipa de 130+ experti, numarand 60+ man-years in cel mai lung proiect ongoing al companiei.

Platformele de dezvoltare a aplicatiilor mobile iOS, Android, Windows sunt utilizate pentru dezvoltarea de solutii robuste de web si mobile. Prin certificari constante (Microsoft Certified Professionals si Microsoft Certified Technology Specialists), compania reuseste sa asigure dezvoltare de software la standarde inalte si are toate resursele pentru a oferi consultanta de calitate.

Echipele Node.js, React.js si Angular.js construiesc rapid aplicatii (one-page, bazate pe evenimente, software de chat, aplicatii de retele sociale, dashboard-uri, solutii ERP, platforme imobiliare si proiecte intranet). Roweb Development asigura, de asemenea, servicii de dezvoltare PHP personalizate pentru e-commerce, SaaS, solutii de management de continut, portaluri si comunitati web, retele sociale, aplicatii specifice industriei si pietelor B2B si B2C.

“Suntem mandri de recunoasterea pe care GoodFirms ne-a acordat-o – de companie de top in Bucuresti pentru dezvoltarea de software. O dovada in plus ca suntem focusati pe oferirea de calitate in toate proiectele noastre.” Viorel Costea, Co-founder & CEO, Roweb development.

*GoodFirms este o platforma de review & rating care le permite business-urilor, companiilor software si providerilor de servicii IT sa colaboreze.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices