Roweb: 20 de ani de experienta | 20 de motive pentru care clientii se bazeaza pe expertiza echipelor noastre pentru dezvoltarea de solutii software personalizate

Acest articol a fost publicat in categoria Clientii Roweb, Dezvoltare aplicatii business, Dezvoltare aplicatii mobile, Market recognition, Noutati Roweb, Proiecte Roweb, Transformare digitala in .
World champion Karate Interview

Intr-o era definita de inovatie si digitalizare, gasirea unui provider de servicii software cu experienta si capabil sa se adapteze rapid nevoile specifice ale unei industrii/companii ramane o compornenta esentiala pentru pastrarea competitivitatii si cresterea profitabilitatii. La Roweb Development ne-am concentrat constant sa raspundem nevoilor companiilor care cauta expertiza, fiabilitate si angajamentul fata de excelenta in dezvoltarea de software.

DESPRE SERVICIILE NOASTRE DE DATA ANALYTICS

tim_styles

Roweb a dezvoltat pentru noi aplicatii, inclusiv produse Windows web si desktop care sunt utilizate acum de catre cei mai multi dintre angajatii nostri.

Mai mult

Tim Styles

Chief Information Officer at nGAGE

Jean Waucquez

Roweb s-a dovedit a fi un partener excelent cu care sa lucrezi, oferindu-ne o echipa extrem de receptiva. In timpul colaborarii noastre, a fost foarte usor sa comunic cu ei si au fost foarte flexibili in indeplinirea cerintelor noastre.

Mai mult

Jean Waucquez

Proprietar, WHISE nv

Bjarke Hansen

Am fost impresionati de nivelul de profesionalism de care Roweb a dat dovada pe parcursul colaborarii noastre. Au reusit intotdeauna sa inteleaga nevoile si dorintele noastre si ne-au ajutat sa ne transformam ideile in realitate. Roweb continua sa fie partenerul nostru

Mai mult

Bjarke Hansen

CEO, Owner TourPaq Aps

Ossian Vogel

Ceea ce ne-a placut cel mai mult la colaborarea cu ei a fost faptul ca au oferit o echipa unita, obisnuita sa lucreze impreuna in mod eficient, in loc de programatori individuali – asa cum se intampla in cazul multor furnizori.

Mai mult

Ossian Vogel

Co-founder, CEO

Paul Horner

Nu exista un partener mai bun decat Roweb. Arsenalul lor vast de competente a depasit cerintele noastre. Echipa de implementare este increzatoare in capacitatile proprii, are o performanta constanta, pe care te poti baza…

Mai mult

Paul Horner

Director at DigiConsul GmbH

Darren Thorley

Stiu ca am mai spus-o, dar am vrut doar sa repet cat de fericiti suntem cu prestatia adusa de Alin si toata echipa de la Roweb. Proiectele cu care voi (si in special Alin) ne-ati ajutat in ultimii ani ne-au imbunatatit in mod semnificativ afacerea…

Mai mult

Darren Thorley

Head of I.T. Gallowglass

>David Wischniewski

Am cautat o companie care sa ofere servicii software de calitate si cu care sa stabilim un parteneriat prin modul de lucru. Roweb s-a dovedit a fi exact ce aveam nevoie.

Mai mult

David Wischniewski

CEO & Co-founder RenderThat – Connect to global 3D visualization talent

Pe parcursul colaborarii noastre, echipa Roweb a demonstrat mult profesionalism si abilitati tehnice foarte bune. In plus, ceea ce consider cel mai important, este faptul ca software developerii Roweb sunt intodeauna foarte implicati si vin cu solutiile care sa raspunda cel mai obiectivelor, dar si bugetului…

Mai mult

Antonis NEOCLEOUS

Managing Director, Kondiment

Marin Cristea

Noul website realizat de Roweb pro-bono ne-a ajutat sa ne reprezentam mai bine identitatea si sa avem o vizibilitate buna in online. Comunicarea excelenta pe care am avut-o atat cu managerii companiei, cat si cu echipa de implementare…

Mai mult

Prof. Marin Cristea

Sef catedra Informatica, Colegiul National “Ion C. Bratianu”

Mihai Negru

Faptul ca am apelat la Roweb ne-a ajutat sa transformam felul in care ne gestionam afacerea. In plus, acum vindem mult mai mult clientilor care acceseaza meniul de pe site si care apoi comanda fie online, fie la telefon…

Mai mult

Mihai Negru

Mansion Pub Owner

Silviu Vasiletim_styles

Am comunicat foarte bine cu echipa Roweb pe tot parcursul proiectului. Sunt transparenti si inteleg in detaliu nevoile clientului. Am apreciat in special flexibilitatea lor si deschiderea la sugestiile pe care le-am avut, iar design-ul final a fost exact ce ne-am dorit.

Mai mult

Silviu Vasile

CEO, Advanced Structural Design

De la un design special creat in acord cu dorintele noastre si pana la dezvoltarea unor functionalitati pe care O-Mac le-a introdus pentru prima data pe piata din Romania, Roweb a realizat exact ceea ce am solicitat. Functionalitatile create special pentru site-ul nostru de e-Commerce au imbunatatit marketingul de produse si au ajutat la cresterea vanzarilor.

Mai mult

Marian Chirita

Online Sales Manager at O-Mac

Florin Enache

Inca de la inceput, Roweb a demonstrat abilitatea de a ne intelege afacerea si nevoile acesteia. Managementul site-ului nu mai necesita cunostinte formale de IT…

Mai mult

Florin Enache

General Manager Teilor

Steve McInally

Initial am fost sceptic. Nu eram sigur de posibilitatea transmiterii viziunii si punctelor de vedere fara intalniri fata in fata. Aceasta temere a fost inlaturata in curand, intrucat prin SKYPE am avut parte de contact direct cu programatorul ori de cate ori aveam nevoie…

Mai mult

Steve McInally

Varissa.com

Inca de la inceput am stiut ca Roweb este o companie pe care ne putem baza pentru dezvoltarea proiectului nostru. Au echipe cu experienta cu care am reusit sa comunicam foarte bine si care au livrat proiectul intr-un timp foarte scurt. Cu siguranta vom lucra cu Roweb si pentru proiectele viitoare.

Mai mult

Florin Francu

CEO Energomontaj Grup

Ionut Dumitru

Colaborarea cu Roweb a fost una excelenta. Website-ul a iesit asa cum ne doream. Felicitari!

Mai mult

Ionut Dumitru

PiticuDanceStudio

Ce ne-a ajutat sa acceleram procesul de transformare digitala si sa obtinem o solutie care sa reflecte corect nevoile interne si externe ale companiei a fost faptul ca am lucrat cu o echipa de development foarte flexibila si capabila sa inteleaga business-ul…

Mai mult

Bogdan Neagu

Owner Seatbelt Consulting

Sorin-Stefan

Am preluat colaborarea cu Roweb in 2019, cand proiectele erau deja in derulare. Am fost placut surprins sa vad ca echipa lucreaza cu entuziasm si le-a fost foarte usor sa imi prezinte si mie proiectul, sa-mi arate ce au facut si vor dezvolta in continuare…

Mai mult

Sorin-Stefan Ungureanu

General Manager, Seatbelt Consulting

Iata 20 de motive pentru care clientii au incredere expertiza Roweb:Roweb’s expertise:

Transformare digitala end-to-end: De la consultanta tehnica si analiza de afaceri la arhitectura sistemelor, dezvoltarea personalizata, testarea si mentenanta continua, Roweb acopera fiecare aspect al transformarii digitale pentru clientii din portofoliu.

Echipe cu experienta si stabile: Avem in echipa noastra dezvoltatori cu experienta, capabili sa ofere excelenta in fiecare proiect si stabilitate si fiabilitate pe tot parcursul procesul de dezvoltare.

Expertiza extinsa: Cu o echipa de developeri in care peste 50% sunt seniori cu o experienta vasta in diverse industrii, clientii beneficiaza de expertiza in dezvoltarea de solutii software personalizate.

Soft & hard skills: Oferim echipe complete, cu aptitudini care acopera toate nevoile unui proiect:manageri de proiect, products owners, analisti, specialisti Scrum Master, designeri UX/UI, specialisti QA, consultanti IT si experti in cloud.

Dezvoltari pe o serie de tehnologii: De la tehnologii Microsoft precum .NET Core, MVC si Web API pana la PHP frameworks precum Laravel si Symphony, JavaScript library precum React si Angular, folosim un set divers de tehnologii pentru a adapta solutiile la cerintele specifice ale clientilor nostri.

Expertiza in eCommerce: Fie ca este vorba de Magento sau WooCommerce, avem competenta de a dezvolta solutii de eCommerce scalabile care stimuleaza cresterea si succesul clientilor nostri.

Dezvoltare aplicatii mobile: Cu experienta in Android, iOS, Cordova, React Native si Ionic, ajutam companiile sa fie prezente pe orice dispozitiv.

Un exemplu de proiect din portofoliul nostru:

Aplicatie mobila pentru operatiuni bancare, CIM Bank

  • capabilitati extinse (de exemplu, plata facturii prin scanarea QR/documente)
  • acces securizat la cont (prin utilizarea caracteristicilor biometrice)
  • tranzactii bancare securizate (prin utilizarea caracteristicilor de securitate incorporate)

TEHNOLOGII: Swift, Java / Android, ASP .NET Web API

CITITI STUDIUL DE CAZ

Solutii cloud: Utilizand platformele cloud precum Azure, AWS si Google Cloud, ajutam companiile sa-si valorifice potentialul prin scalabilitate, flexibilitate si eficienta in operatiunile lor.

Flexibilitate in folosirea tehnologiilor si bazelor de date: De la MSSQL si MySQL la Elastic Search, avem experienta de a proiecta si implementa solutii de baze de date care optimizeaza performanta si imbunatatesc capacitatile de gestionare a datelor.

Modele outsourcing: Indiferent de sistemul de lucru de care clientii nostri au nevoie, raspundem specific fiecarei nevoi prin modelele noastre flexibile de externalizare.

Prezenta internationala: Avand in portofoliu companii din diverse tari si industrii din intreaga lume, inclusiv Elvetia, Marea Britanie, Danemarca, Belgia, SUA, Germania si Orientul Mijlociu, aducem o perspectiva globala fiecarui proiect pe care il dezvoltam.

Expertiza pe diverse verticale si pe piete: Cu experienta in industrii precum recrutare si HR, finante si asigurari, imobiliare, turism si ospitalitate, asociatii, transport si logistica, eCommerce si marketing, intelegem provocarile si oportunitatile specifice ale fiecarui sector.

Fara granite culturale sau de limbaj: Cu peste 20 de ani de experienta de lucru cu clienti din intreaga lume, membrii echipei noastre vorbesc limba engleza fluent,, minimizand, astfel, barierele lingvistice si culturale din calea comunicarii si colaborarii.

Previzibilitatea costurilor: Oferim transparenta si predictibilitate inclusiv in privinta costurilor, permitandu-le clientilor sa mentina controlul asupra bugetelor si sa aloce eficient resursele pe tot parcursul proiectului.

Abordare Agile: Imbratisand metodologii agile, acordam prioritate colaborarii, flexibilitatii si adaptabilitatii, permitand procese de dezvoltare rapide si simplificate, care ofera rezultate eficiente.

Focus constant pe client: Prioritizam constant intelegerea si abordarea nevoilor si obiectivelor specifice ale clientilor nostri, promovand parteneriate pe termen lung, bazate pe incredere, transparenta si succes reciproc.

Cost optimizat: Prin furnizarea de solutii personalizate adaptate cerintelor specifice ale clientilor nostri, ajutam la minimizarea costurilor, maximizand, in acelasi timp, eficienta si eficacitatea in atingerea obiectivelor lor.

Eficienta crescuta: Solutiile noastre sunt concepute pentru a eficientiza procesele, a automatiza sarcinile si a optimiza fluxurile de lucru, sporind eficienta operationala si productivitatea clientilor nostri.

Riscuri minimizate: Cu o planificare amanuntita, testare riguroasa si mentenanta si asistenta continua, minimizam riscuri precum intarzieri ale proiectelor, intreruperi si vulnerabilitati de securitate, asigurand o implementare sigura si la timp.

Securitate sporita: Securitatea este primul lucru pe care ne concentram, de la arhitectura si dezvoltarea sistemului pana la testare si implementare, asigurandu-ne ca datele clientilor nostri sunt protejate impotriva potentialelor amenintari si vulnerabilitati.

Roweb Development este un partener de incredere pentru companiile care ofera expertiza, fiabilitate si inovatie in dezvoltarea de software. Prin varietate de capabilitati si resurse, echipe cu experienta si abordarea centrata pe client, dam putere organizatiilor sa navigheze in complexitatile transformarii digitale.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices