Roweb la Jobs4IT | Targ de joburi dedicat studentilor de la facultatile tech

Acest articol a fost publicat in categoria Descopera echipa Roweb, Evenimente de cariera, For the love of programming, Noutati Roweb in .
Roweb la Jobs4IT 2023

Daca esti student sau absolvent al unui profil tech sau daca esti pur si simplu pasionat de software development si iti doresti o cariera in domeniu, vineri, 31 martie 2023, ai intalnire cu echipa noastra la Jobs4IT.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Automatica in parteneriat cu Facultatea de Stiinte.

 

Main goals pentru editia din acest an:

 • Sa iti spunem mai multe despre brandul Roweb si sa povestim ce inseamna sa fii parte din echipa noastra.
 • Sa te tinem la curent cu detaliile despre stagiu de practica, internship si alte evenimentele de cariera din acest an.
 • Sa iti prezentam tehnologiile pe care le folosim si tipologia proiectelor din care ai putea sa fii parte.
 • Sa discutam despre procesul de recrutare, ce presupune si cum te poti pregati.
 • Sa schimbam impresii despre industria IT, un domeniu pe cat de provocator, pe atat de avantajos.

De asemenea, daca ai intrebari, nu ezita sa le adresezi colegilor nostri de la stand.

La evenimentul din acest an, te asteapta Cristina Tiulete – Reprezentant HR & Florin Obogeanu – Manager Roweb Craiova.

Si nu este prima editie de Jobs4IT la care participam. De fapt, datorita bunei relatii de colaborare cu facultatile tehnice din oras, nu am ratat nicio invitatie. De asemenea, din departamentul Roweb din Craiova, peste 80% dintre angajatii nostri sunt absolventi ai facultatilor tehnice.

 

Alte evenimente de cariera si initiative pe care le avem in plan in acest an:

 • Urmeaza stagiul de practica. Acesta include un proces de selectie si reprezinta un eveniment de cariera pe care il organizam si imbunatatim de peste 8 ani. Dintre absolventii acestor programe, peste 80% ni se alatura in calitate de angajati part-time sau full-time.
 • Stagiul de practica este urmat de un program de internship care dureaza, de regula, trei luni si care este platit.
 • Evenimentele de tip Open Doors si Job Shadow Days sunt de asemenea, initiative care le permit tinerilor sa ne viziteze sediile companiei si sa ne cunoasca echipa.
 • Anul acesta, avem in plan sponsorizarea unui laborator de Informatica de la Universitatea din Pitesti.
 • De asemenea, sustinem educatia si comunitatea locala. Astfel, am oferit sponsorizare echipei de robotica TehnoZ Lightning Bolts – care a participat la Campionatul Mondial de Robotica din Brazilia.

 

Ce trebuie sa stii despre echipa Roweb:

 • Daca intentionezi sa te alaturi echipei noastre, trebuie sa stii ca Roweb in 2023 inseamna peste 130 de angajati. Iar dintre software developeri, peste 50% au experienta de seniori. Acest lucru inseamna ca vei gasi sprijinul necesar pentru acomodare in proiect si in echipa.
 • Roweb este prezent pe piata IT din 2004. Initiativa infiintarii companiei noastre are directa legatura cu mediul de invatamant si apartine unui fost profesor de Informatica (Viorel Costea – actual CEO) caruia i s-au alaturat trei fosti elevi.
 • Compania noastra are trei sedii, in trei orase din Sudul tarii: Craiova, Pitesti si Bucuresti.
 • Portofoliul de clienti are caracter international si inseamna proiecte care provin din domenii precum: Imobiliare, Turism, Resurse Umane, Banking & Finance, Horeca.
 • Principalele tehnologii pe care le folosim in proiectele noastre sunt:
Roweb la Jobs4IT 2023

 

Despre Jobs4IT – pe scurt:

Unde ne vedem: Holul central al Universitatii din Craiova

Cand trebuie sa fii prezent: Vineri, 31 martie 2023

Cat dureaza evenimentul: Ne gasesti la standul Roweb, in intervalul 09:30-18:00

Ce trebuie sa aduci: Doar entuziasm si vibe pozitiv. Atunci cand recrutam, tinem cont atat de partea tehnica (pe care ai ocazia sa o dovedesti in urma testelor sau interviurilor specifice), cat si de partea de soft skills.

Cat despre CV-uri, preferam varianta electronica. In curand, vor incepe inscrierile la stagiul de practica si vei putea aplica online, la unul dintre programele din acest an.

Cat pentru cei care isi doresc un job, sectiunea de cariere de pe website este mereu actualizata cu joburile pe care le avem disponibile.

Arunca o privire asupra joburilor disponibile!

See you soon!

P. S. We will have cookies! 🍪