Stagiu de practica @Roweb,
in Pitesti si Craiova

Primul pas spre o cariera la Roweb incepe cu participarea la stagiul de practica. In fiecare an, optimizam programele pentru cei interesati de o cariera intr-un domeniu atractiv si dinamic.

Perioada inscriere:
01 mai - 31 mai 2024

dotnet

Pitesti, Craiova

.NET + JS (Asp.Net, Web API, React)

webdev

Pitesti, Craiova

PHP + JS (Laravel + React)

stagiu de practica si internship Roweb

Stagiul de practica Roweb: primul pas catre o cariera in IT!

 • Avem birouri in trei orase din Romania: Pitesti, Craiova, Bucuresti.
 • Din 2014, organizam stagii de practica, internshipuri si evenimente de cariera adresate studentilor sau absolventilor.
 • 80% dintre studentii care au fost selectati pentru programul de internship platit (dupa stagiul de practica) au intrat in echipa Roweb (angajati full-time sau part-time).

Mentorat pentru o noua generatie de programatori

Cei care isi doresc si un job la final de stagiu trebuie sa stie ca sansele de angajare tin doar de atitudinea, pregatirea si abilitatea de a invata tehnologiile cu care lucram... mai mult

stagiu de practica si internship Roweb

Gabriel Rosu

Managing Partner @Roweb

In fiecare an, cel mai mult ma “bucur de bucuria” 🙂 studentilor – atunci cand vad ca din mainile lor ies aplicatii destul de complexe. Cel mai mult ma inspira ideile de proiect... mai mult

stagiu de practica si internship Roweb

Stefan Nicolae

Project Manager @Roweb Pitesti

Odata intrat in programul de practica, este foarte important ca studentul sa fie 100% implicat: sa fie atent la cursuri, la ce ii explica mentorul, sa fie curios, sa faca research... mai mult

stagiu de practica si internship Roweb

Florin Obogeanu

Manager @Roweb Craiova

Un stagiu de practica ce te
ajuta sa incepi o cariera in IT!
Flexibilitate maxima
si fara reguli rigide.

De ce sa aplici la stagiul de practica Roweb:

 • inveti sa faci un proiect web de la A la Z, folosind tehnologii si framework-uri moderne (ex. JavaScript, Asp.Net, Laravel, React.js);
 • lucrezi in echipa alaturi de mentori cu experienta din Pitesti si Craiova;
 • inveti intr-un mediu flexibil - fara a fi nevoie sa lipsesti de la cursurile importante sau examene;
 • poti obtine un internship platit + sansa de angajare;
 • la finalul stagiului, primesti adeverinta de practica si recomandare;
 • faci primul pas important spre o cariera in programare.

Insight-uri de la fosti interni (actuali junior developeri) @Roweb

Cred ca in principal am inteles ce presupune un flux de lucru complet: de la preluarea task-urilor, la solutionarea, primirea si implementarea feedback-ului, debugging, documentare etc.

stagiu de practica si internship Roweb

Larisa

Junior Dev. (.NET)

La inceput, am rezolvat anumite task-uri in paralel cu mentorii si a fost un exercitiu care m-a ajutat sa invat, prin comparatie, din experienta celor care cunosc mai bine proiectul si tehnologiile.

stagiu de practica si internship Roweb

Florin

Junior Dev. (PHP)

Am inceput sa lucrez cu React si sa folosesc Laravel. Impreuna cu un alt coleg din internship am realizat o aplicatie de organizare a task-urilor si am invatat cum sa ne organizam si sa lucram in echipa.

stagiu de practica si internship Roweb

Ionut

Junior Dev. (PHP)

In cadrul internshipului am avut ocazia sa invat tehnologii noi, precum Laravel si React, cu ajutorul carora sa pot realiza aplicatii web stabile si rapide. Cel mai important a fost suportul pe care l-am primit.

stagiu de practica si internship Roweb

Stefan

Junior Dev. (PHP)

Odata cu internshipul, am descoperit ce inseamna sa lucrezi in echipa, sa colaborezi cu colegi, sa pui intrebari si sa primesti feedback. Provocari apar zilnic, dar cu ajutorul echipei si coordonatorilor sunt usor de depasit.

Andrei

Junior Dev. (.NET)

Internshipul m-a facut sa realizez ca lucrul in echipa este cheia unui proiect de succes. Colegii au fost de fiecare data deschisi in a-mi da un hint care a ajutat la rezolvarea fiecarei probleme.

stagiu de practica si internship Roweb

Razvan

Junior Dev. (PHP)

In acest internship, am inceput sa lucrez cu React si WordPress (pe care nu le mai folosisem pana atunci). Totodata, am invatat ce inseamna sa lucrezi in echipa si sa colaborezi cu ceilalti colegi.

stagiu de practica si internship Roweb

Mihaela

Junior Dev. (PHP)

A fost o perioada in care am acumulat cunostinte despre tehnologii si despre ce presupune munca de echipa. Iar cand am inceput sa lucrez la un proiect real, am avut multe de invatat.

stagiu de practica si internship Roweb

Adrian

Junior Dev. (.NET)

In urma acestei experiente am dobandit cunostinte teoretice. Dar, cel mai important aspect invatat este colaborarea cu oamenii din jur, care te ajuta sa evoluezi si sa intelegi mai repede anumite lucruri.

stagiu de practica si internship Roweb

Alin

Junior Dev. (.NET)

stagiu de practica si internship Roweb
stagiu de practica si internship Roweb


Cui se adreseaza?

 • Studentilor care vor sa invete si sa capete experienta relevanta (in .NET, PHP, Javascript);
 • Studentilor interesati de o cariera in programare atat backend, cat si frontend;
 • Studentilor pasionati de programare care vor sa se angajeze inca din timpul facultatii si vor sa faca parte dintr-o echipa dinamica si stabila.
Aplica acum!

Cum sa accesezi Stagiul de Practica?


Completeaza formularul pentru a te inregistra si vei primi un raspuns cu toate detaliile pentru a intra in Stagiul de Practica de la colegii nostri.

Inscrierile au loc pana pe 31 mai 2024.

Studentii selectati beneficiaza atat de traininguri specializate, in care vor invata si vor lucra cu tehnologii moderne, cat si de sfaturile expertilor nostri, care ii vor ghida in fiecare zi a programului.

Toti participantii vor primi adeverinta de practica, iar cei selectati vor putea participa la un program de internship platit.

In cadrul programului Internship Roweb 2024, studentii vor fi integrati intr-o echipa de dezvoltare si vor putea lucra la un proiect real.

La final, cei mai buni se vor putea alatura echipei noastre precum angajati part-time sau full-time.

Locurile sunt limitate, aplica acum!

*
*
*
*
*
*
*
*
 

Intrebari frecvente despre internship

Cate persoane pot fi selectate pentru angajare la Roweb?

Nu avem un numar limitat de pozitii deschise. In fiecare an, noi selectam pentru echipa noastra studentii care se descurca cel mai bine la stagiu de practica si internship. Asa ca daca reusesti sa-ti finalizezi task-urile cu succes si sa te integrezi in echipa Roweb, vei fi cu siguranta printre cei alesi.

Cate ore pe zi trebuie sa aloc stagiului de practica / internshipului?

De regula, mentorii te vor ghida in acest sens si impreuna veti stabili un program care sa fie avantajos atat pentru ei, cat si pentru tine. In medie, am putea spune ca e vorba de cate 2 h / de 2 ori pe saptamana, plus timpul pentru rezolvarea temelor oferite de mentori.

Imi puneti voi la dispozitie laptop / sistem desktop?

Pentru stagiul de practica, trebuie sa ai propriul laptop / sistem desktop de pe care vei rezolva task-urile. In perioada internshipului care va avea loc la sediul firmei noastre, vei primi laptop / sistem desktop de la noi.

Pe ce pozitie ma pot angaja dupa finalizarea internshipului?

Depinde de abilitatile tale, dar si de proiectele pe care le avem in desfasurare. Pentru a-ti face o idee cu privire la pozitiile deschise in cadrul Roweb, poti verifica pagina de cariere pe care o actualizam in permanenta.

Cu ce alte tehnologii lucreaza Roweb?

In afara de tehnologiile folosite la internship, avem proiecte diverse si folosim tehnologii moderne pentru dezvoltarea lor. O lista completa gasesti in sectiunea despre noi.

Voi lucra singur la rezolvarea task-urilor?

Pe parcursul stagiului de practica si al internshipului, vei avea atat task-uri pe care sa le rezolvi individual, cat si task-uri pe care le vei rezolva in echipa. Insa, vei fi indrumat de un mentor.

stagiu de practica si internship Roweb

Internship Roweb | De la interni la junior devs (generatia 2022)

Evenimente de cariera, For the love of programming, Stagiul de Vara / Ianuarie 30, 2023

Afla din acest blog post ce a insemnat participarea la internshipul Roweb 2022 - perspectiva internilor

stagiu de practica si internship Roweb

Internship Roweb 2022 | Perspectiva mentorilor si a coordonatorilor

Evenimente de cariera, For the love of programming, Stagiul de Vara / Decembrie 19, 2022

S-a incheiat internshipul Roweb 2022. Afla ce spun mentorii si coordonatorii.

stagiu de practica si internship Roweb

#Internship2021@Roweb: De la stagiu de practica si internship, la integrarea intr-o echipa de proiect

Tehnologie / Decembrie 17, 2021

Ce a insemnat experienta internshipului pentru studentii care au participat in program in 2021. Au fost derulate programe de internship pe doua directii: PHP development si .NET development. Pentru ambele grupe de internship, mentorii au aplicat aceeasi abordare…

stagiu de practica si internship Roweb

#RowebDevs | Stagiu de practica online 2021@Roweb: cum au aplicat studentii notiunile teoretice in proiecte software reale

Tehnologie / Octombrie 19, 2021

2021 a fost primul an in care la Roweb am organizat un stagiu de practica online. Si acum ne pregatim sa va povestim cum au decurs lucrurile si ce vrem sa facem mai departe.

stagiu de practica si internship Roweb

Stagiu de practica online | 2021 #experienta practica & #mentorship pentru o noua generatie de programatori

Tehnologie / Martie 12, 2021

“In primul rand, este esential sa vina cu dorinta si pasiunea de a lucra in domeniu, de a programa si sa aiba gandire algoritmica. Odata ce vine cu aceste asset-uri, drumul este deja pe jumatate parcurs…”

Editia 2019 - Din culise

Youtube / Septembrie 11, 2019

La stagiul de vara Roweb 2019 au aplicat 269 de studenti, din care 55 au fost admisi. Urmareste impresiile celor care au participat la editia din 2019. Stagiul e oportunitatea potrivita pentru a vedea cum stau lucrurile din punct de vedere practic, care sunt zonele pe care trebuie sa le mai aprofundezi si reprezinta si primul tau contact cu specialisti din domeniu.

stagiu de practica si internship Roweb

Stagiul de Vara Roweb

Diverse / Aprilie 10, 2019

Noi nu suntem o corporatie. Suntem o companie dinamica si entuziasta si lucram cu ultimele tehnologii de pe piata. Punem accent atat pe calitatea codului livrat cat si pe un mediu de lucru sanatos iar echipa noastra creste de la an la an. Multi dintre colegii nostri, care au participat la Stagiul de Vara, lucreaza […]