Stagiu de practica @Roweb,
in Pitesti si Craiova

Primul pas spre o cariera la Roweb incepe cu participarea la stagiul de practica. In fiecare an, diversificam programele si venim cu optiuni pentru cei interesati de o cariera intr-un domeniu atractiv si dinamic.

Perioada inscriere:
15 aprilie - 1 mai 2022

dotnet

Pitesti, Craiova

Asp.Net, Web API, ReactJs

webdev

Pitesti

Manual Software Testing

webdev

Pitesti, Craiova

Php, React.Js, Vue.JS

stagiu de practica si internship Roweb

Stagiul de practica Roweb: primul pas catre o cariera in IT!

 • Avem trei birouri in Romania si unul in UK.
 • De 8+ ani organizam stagii de practica, internshipuri si evenimente de cariera adresate studentilor interesati de backend sau frontend.
 • 80% dintre studentii care au fost selectati pentru programul de internship platit (dupa stagiul de practica) au intrat in echipa Roweb (precum angajati full-time sau part-time).

Mentorat pentru o noua generatie de programatori

Cei care isi doresc si un job la final de stagiu trebuie sa stie ca sansele de angajare tin doar de atitudinea, pregatirea si abilitatea de a invata tehnologiile cu care lucram... mai mult

stagiu de practica si internship Roweb

Gabriel Rosu

Managing Partner @Roweb

In fiecare an, cel mai mult ma “bucur de bucuria” 🙂 studentilor – atunci cand vad ca din mainile lor ies aplicatii destul de complexe. Cel mai mult ma inspira ideile de proiect... mai mult

stagiu de practica si internship Roweb

Stefan Nicolae

Project Manager @Roweb Pitesti

Odata intrat in programul de practica, este foarte important ca studentul sa fie 100% implicat: sa fie atent la cursuri, la ce ii explica mentorul, sa fie curios, sa faca research si sa puna... mai mult

stagiu de practica si internship Roweb

Florin Obogeanu

Manager @Roweb Craiova

Un stagiu de practica ce te
ajuta sa incepi o cariera in IT!
Flexibilitate maxima
si fara reguli rigide.

De ce sa aplici la stagiul de practica Roweb:

 • inveti sa faci un proiect web de la A la Z, cu cele mai moderne tehnologii si framework-uri (ex. JavaScript);
 • lucrezi in echipa alaturi de mentori cu experienta din Pitesti si Craiova;
 • inveti intr-un mediu sigur si flexibil - fara a fi nevoie sa lipsesti de la cursurile importante sau examene;
 • poti obtine un internship platit + sansa de angajare;
 • la finalul stagiului primesti adeverinta de practica si recomandare;
 • faci primul pas important spre o cariera in programare.

Insight-uri de la fosti interni (actuali junior developeri) @Roweb

stagiu de practica si internship Roweb stagiu de practica si internship Roweb stagiu de practica si internship Roweb stagiu de practica si internship Roweb stagiu de practica si internship Roweb
stagiu de practica si internship Roweb
stagiu de practica si internship Roweb


Cui se adreseaza?

 • Studentilor care vor sa invete si sa capete experienta relevanta (in .NET, PHP, Javascript si QA)
 • Studentilor interesati de o cariera in programare atat backend, cat si frontend
 • Studentilor pasionati de programare care vor sa se angajeze inca din timpul facultatii si vor sa faca parte dintr-o echipa dinamica si stabila.
Aplica acum!

Cum sa accesezi Stagiul de Practica?


Completeaza formularul pentru a te inregistra si vei primi un raspuns cu toate detaliile pentru a intra in Stagiul de Practica de la colegii nostri.

Inscrierile au loc pana pe 01 mai 2022.

Studentii selectati beneficiaza atat de training-uri specializate, in care vor invata si vor lucra cu tehnologii de ultima generatie, cat si de sfaturile expertilor nostri, care ii vor ghida in fiecare zi a programului.

Toti participantii vor primi adeverinta de practica, iar cei selectati vor putea participa la un program de internship platit.

In cadrul programului Internship Roweb 2022, studentii vor fi integrati intr-o echipa de dezvoltare si vor putea lucra la un proiect real.

La final, cei mai buni se vor putea alatura echipei noastre ca angajati part-time sau full-time.

Locurile sunt limitate, aplica acum!

*
*
*
*
*
*
*
*
 

Intrebari frecvente despre internship

Cate persoane pot fi selectate pentru angajare la Roweb?

Nu avem un numar limitat de pozitii deschise. In fiecare an, noi selectam pentru echipa noastra studentii care se descurca cel mai bine la stagiu de practica si internship. Asa ca daca reusesti sa-ti finalizezi task-urile cu succes si sa te integrezi in echipa Roweb, vei fi cu siguranta printre cei alesi.

Cate ore pe zi trebuie sa aloc stagiului de practica / internshipului?

De regula, mentorii te vor ghida in acest sens si impreuna veti stabili un program care sa fie avantajos atat pentru ei, cat si pentru tine. In medie, am putea spune ca e vorba de cate 2 h / de 2 ori pe saptamana, plus timpul pentru rezolvarea temelor oferite de mentori.

Imi puneti voi la dispozitie laptop / sistem desktop?

Pentru stagiul de practica, ar fi cel mai bine sa ai propriul laptop / sistem desktop de pe care vei rezolva task-urile. In perioada internshipului care va avea loc la sediul firmei noastre, vei primi laptop / sistem desktop de la noi.

Pe ce pozitie ma pot angaja dupa finalizarea internshipului?

Depinde de abilitatile tale, dar si de proiectele pe care le avem in desfasurare. Pentru a-ti face o idee cu privire la pozitiile deschise in cadrul Roweb, poti verifica pagina de cariere pe care o actualizam in permanenta.

Cu ce alte tehnologii lucreaza Roweb?

In afara de tehnologiile folosite la internship, avem proiecte diverse si folosim tehnologii moderne pentru dezvoltarea lor. O lista completa gasesti in sectiunea despre noi.

Voi lucra singur la rezolvarea task-urilor?

Pe tot parcursul stagiului de practica si al internshipului, vei avea atat task-uri pe care sa le rezolvi individual, cat si task-uri pe care le vei rezolva in echipa. Insa, in permanenta, vei fi indrumat de un mentor.

stagiu de practica si internship Roweb

#Internship2021@Roweb: De la stagiu de practica si internship, la integrarea intr-o echipa de proiect

Tehnologie / Decembrie 17, 2021

Ce a insemnat experienta internshipului pentru studentii care au participat in program in 2021. Au fost derulate programe de internship pe doua directii: PHP development si .NET development. Pentru ambele grupe de internship, mentorii au aplicat aceeasi abordare…

stagiu de practica si internship Roweb

#RowebDevs | Stagiu de practica online 2021@Roweb: cum au aplicat studentii notiunile teoretice in proiecte software reale

Tehnologie / Octombrie 19, 2021

2021 a fost primul an in care la Roweb am organizat un stagiu de practica online. Si acum ne pregatim sa va povestim cum au decurs lucrurile si ce vrem sa facem mai departe.

stagiu de practica si internship Roweb

Stagiu de practica online | 2021 #experienta practica & #mentorship pentru o noua generatie de programatori

Tehnologie / Martie 12, 2021

“In primul rand, este esential sa vina cu dorinta si pasiunea de a lucra in domeniu, de a programa si sa aiba gandire algoritmica. Odata ce vine cu aceste asset-uri, drumul este deja pe jumatate parcurs…”

Editia 2019 - Din culise

Youtube / Septembrie 11, 2019

La stagiul de vara Roweb 2019 au aplicat 269 de studenti, din care 55 au fost admisi. Urmareste impresiile celor care au participat la editia din 2019. Stagiul e oportunitatea potrivita pentru a vedea cum stau lucrurile din punct de vedere practic, care sunt zonele pe care trebuie sa le mai aprofundezi si reprezinta si primul tau contact cu specialisti din domeniu.

stagiu de practica si internship Roweb

Stagiul de Vara Roweb

Diverse / Aprilie 10, 2019

Noi nu suntem o corporatie. Suntem o companie dinamica si entuziasta si lucram cu ultimele tehnologii de pe piata. Punem accent atat pe calitatea codului livrat cat si pe un mediu de lucru sanatos iar echipa noastra creste de la an la an. Multi dintre colegii nostri, care au participat la Stagiul de Vara, lucreaza […]