Roweb sponsorizeaza echipa TehnoZ Lightning Bolts la Campionatul Mondial de Robotica FIRST LEGO LEAGUE – Sydney 2023

Acest articol a fost publicat in categoria Descopera echipa Roweb, For the love of programming in .
Roweb sustine echipa TehnoZ

Vestea ca echipa „TehnoZ Lightning Bolts”, de la C.N. Zinca Golescu, va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Robotica FIRST LEGO LEAGUE – Sydney 2023 nu a trecut neobservata de noi. 

Astfel, pe langa bine meritatele felicitari pe care am ales sa le transmitem tinerilor si coordonatorilor, am decis sa sprijinim financiar aceasta oportunitate.  

Roweb sustine echipa TehnoZ

 

Roweb sprijina activ educatia si comunitatile locale

Initiativa de a sprijini TehnoZ este pentru noi oportunitatea perfecta de a ne implica activ in realizarea aspiratiilor unor tineri talentati (si nu este singura de acest tip). 

Datorita faptului ca una dintre valorile care definesc brandul nostru este sustinerea educatiei si a comunitatilor locale, alegem sa venim in sprijinul ideilor creative care au legatura cu liceele si facultatile tehnice.  

Mai ales datorita faptului ca: 

  • majoritatea angajatilor nostri provin de la licee si facultati cu profil tehnic, din Pitesti, Craiova si Bucuresti; 
  • suntem de parere ca investirea in educatie este echivalentul investirii in viitor – elevii si studentii de azi sunt angajatii de maine;  
  • colaboram constant cu cadrele dictatice care se ocupa de pregatirea elevilor si studentilor de la profilurile tehnice si le apreciem eforturile; 
  • povestea Roweb a pornit tot de la catedra. Pe atunci, profesorul de Informatica Viorel Costea (actual CEO) aduna in jurul sau trei fosti elevi pasionati de tech, iar in 2004 se puneau bazele brandului Roweb.  

 

Despre echipa de robotica TehnoZ Lightning Bolts

In 2022, impresionati de abilitatile, curiozitatea si entuziasmul tinerilor din echipa TehnoZ Lightning Z am ales sa le oferim sponsorizare pentru Campionatul Mondial de Robotica de la Rio de Janeiro.  

Anul acesta, echipa de robotica a reusit sa surprinda din nou, calificandu-se la Campionatul Mondial FIRST LEGO LEAGUE – Sydney 2023.  

La competitia internationala vor lua parte aproximativ 100 de echipe din intreaga lume (fiind selectate cele mai bune echipe din peste 35.000) si care provind din peste 50 de tari.  

Iar pentru echipa “TehnoZ Lightning Bolts” acest campionat reprezinta recunoasterea talentului, pasiunii si a multelor ore de munca petrecute in laboratorul de robotica. 

“Din pozitia de profesor, am avut ocazia sa intalnesc elevi cu un potential remarcabil. Este unul dintre beneficiile predarii: sa vezi nu doar ce este elevul din fata ta, ci mai ales cat de departe poate ajunge. Entuziasmul si potentialul lor au fost adevarate surse de inspiratie pentru mine.” 

Roweb sustine echipa TehnoZ

Viorel Costea
Co-founder & CEO Roweb

 

Alte initiative de sprijinire a comunitatilor locale si a proiectelor din educatie desfasurate de Roweb in 2023

2023 este anul in care agenda noastra de evenimente tech, business si de employer branding este destul de incarcata.  

Am inceput cu un targ de joburi (Jobs4IT, Craiova) si cu sustinerea unor prezentari in cadrul facultatilor pentru a le vorbi studentilor despre programele noastre de cariera.  

Am continuat apoi cu inscrierile le stagiul de practica 2023, la care am avut peste 300 de aplicati.  

De asemenea, tot anul acesta am inaugurat Laboratorul de Informatica de a carui sponsorizare ne-am ocupat si care le va oferi tinerilor oportunitatea de a pune in practica noutiunile invatate la curs.  

Roweb sustine echipa TehnoZ

In ceea ce priveste intiativele din perioada urmatoare, vom oferi sponsorizare (sub forma de premii) pentru castigatorii unui concurs de programare, de la Universitatea din Pitesti. Cu mai multe detalii despre acest subiect vom reveni curand.  

Iar povestea echipei de la Colegiul National Zinca Golescu din Pitesti va ramane o sursa de inspiratie pentru noi si pentru intreaga comunitate. Ea demonstreaza puterea pasiunii, talentul si determinarea tinerilor de a se remarca in domeniul STEM si pune Romania pe harta mondiala a excelentei in robotica. 

De asemenea, sprijinul pe care il oferim tinerilor din echipa TehnoZ este asezata sub umbrela #ForTheLoveOfProgramming – un concept sub care reunim povestile despre vremurile de inceput ale brandului nostru, prezentate din diverse perspective, si toate evenimentele care aduc in lumina reflectoarelor membrii echipei noastre.  

Roweb sustine echipa TehnoZ

Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices