Team Building Roweb 2018

Acest articol a fost publicat in categoria Diverse in .

 

Anul acesta am ales Delta Dunarii ca destinatie pentru team building-ul Roweb!

Echipa noastra s-a marit si mai mult in ultimul an, avem 24 colegi noi in total, in cele 5 sedii din Pitesti, Bucuresti si Craiova, astfel incat a contat foarte mult sa avem ocazia sa ne cunoastem mai bine.

Team building-ul a inceput cu o scurta prezentare din partea CEO-ului nostru, Viorel Costea, pentru a familiariza colegii cu noutatile din companie.

Pe parcursul intregului weekend ne-am bucurat de mese cu specific pescaresc si alte bunatati pregatite de bucatarii priceputi ai complexului Danube Delta Resort.

In prima zi am facut o excursie cu ambarcatiuni de agrement, in zona de delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Chilia, pe lacurile si canalele dintre Crisan si Mila 23, cu un popas in localitate, locul de origini al renumitului canotor Ivan Patzaichin.

In a doua zi am facut o excursie la Sulina, unde am vizitat unul din cele trei faruri si ne-am relaxat la plaja.

Tot in a doua zi am vizitat rezervatia padurii Letea, patrimoniu UNESCO, si am admirat stejarii ce cresc langa dunele de nisip ce au ramas ca dovada a fundului marii care s-a retras, precum si caii salbatici.

In ambele seri ne-am bucurat de petreceri cu DJ, iar in a doua seara am avut parte si de un cooking show live si de muzica live.

Le multumim tuturor colegilor care au venit in aceasta excursie minunata si o asteptam cu nerabdare pe urmatoarea!


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices