Roweb este listat ca Top Development Partner in 2020 in cadrul Clutch 1000

Acest articol a fost publicat in categoria Market recognition in .
Roweb este listat ca Top Development Partner in 2020 in cadrul Clutch 1000

Suntem incantati sa anuntam ca Roweb a primit o distinctie foarte importanta, fiind recunoscut ca unul dintre cei mai buni dezvoltatori de software in cadrul Clutch 1000, reprezentand doar 1% dintre companiile listate pe website. Analiza in urma careia am fost inclusi in aceasta lista exclusiva Clutch a fost pe baza a 4 criterii: actualitatea, numarul si calitatea recenziilor de pe website, tipurile de companii cu care am lucrat, dar si serviciile, experienta si reputatia brandului. De asemenea, Roweb este lider in catalogul The Manifest, care cuprinde “Top 70 companii dezvoltatoare de software din Romania”.

“Suntem mandri de rezultatele noastre si ca le putem impartasi cu comunitatea. Dintotdeauna ne-am dorit sa indeplinim cele mai inalte standarde ale calitatii, iar aceste recunoasteri vin din eforturile combinate alte tuturor angajatilor. Oamenii nostri sunt si vor fi cel mai valoros bun din companie”

 

Viorel Costea, Roweb CEO

Clientii nostri au contribuit foarte mult la recunoasterea noastra ca unul dintre cei mai buni dezvoltatori de software in cadrul Clutch 1000. Iata cateva dintre recenziile de pe profilul nostru de Clutch:

“Sunt foarte buni in solutionarea problemelor. Apreciez reactiile prompte, dar si abilitatea de a pune intrebari inainte de a implementa diferite schimbari. Este o experienta cu mult mai buna fata de alti furnizori. Chiar daca am avut situatii care cereau mai mult timp, au muncit din greu pentru a le finaliza.”

 

Director Solutii Digitale, Pearn Kandola

“Competentele tehnice si de comunicare sunt impresionante. Roweb intotdeauna gaseste oamenii potriviti sa te ajute. Nu am avut niciodata impresia ca o sa ne dezamageasca.”

 

Director General, WHISE

Suntem incantati sa fim recunoscuti de Clutch si The Manifest si suntem nerabdatori sa ajutam si mai multe companii sa fie mai profitabile cu noile trenduri din e-commerce in 2021! Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe despre ceea ce face compania noastra diferita pe piata.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices