SOLUTIE
MARKETPLACE IMOBILIARE

3 moduri dinamice si personalitate de acces in platforma - pentru admin, agenti si clienti - prin functionalitatea UTILIZATORI

Scroll

Afisari personalizate pentru admin/ agenti/ clienti

Platforma in mai multe limbi/pentru mai multe monede, dezvoltata in jurul a 3 tipuri de utilizatori: admin marketplace , agenti, clienti.

Admin

Vizualizare rapida asupra activitatilor utilizatorilor si management facil al continutului din platforma.

Agenti

Mai aproape de prospecti si potentiali clienti cu oferte relevante.

Clienti

Oferte si instrumente de tranzactionare la indemana utilizatorilor.

Tehnologii utilizate pentru dezvoltarea solutiei marketplace

Vrei sa incepi dezvoltarea propriului proiect marketplace?

Aplicatie mobile-first creata pentru agentii imobiliari (WHISE CRM)

WHISE CRM - o aplicatie de tip mobile-first creata pentru agentii imobiliari care sunt in permanenta miscare. Un instrument digital care te ajuta sa colectezi si administrezi datele potentialilor clienti (chiriasi si/sau cumparatori) scurtand procesele de tranzactionare.

TEHNOLOGII: ASP.NET Web API, Nancy FX, MSSQL, Elasticsearch, Memory cache, Redis, RabbitMQ, SignalR, PRTG, Octopus, Quartz.NET

Portal Online pentru imobiliare

Am dezvoltat acest proiect pentru industria imobiliara din dorinta de a raspunde nevoilor agentiilor si a utilizatorilor finali care cauta o proprietate, in mod independent.

TEHNOLOGII: PHP, Laravel, Lumen, MySQL, HTML5, CSS3, Google Maps API, Docker

Website dinamic pentru un complex rezidential - Lumina Park

Cresterea vizibilitatii si credibilitatii brand-ului si atragerea de clienti potentiali printr-un website dinamic, optimizat pentru motoarele de cautare si adaptat nevoilor utilizatorilor.

TECHNOLOGY: PHP, HTML5, WordPress, jQuery, Google Maps API, Bootstrap

Website dinamic si intuitiv pentru Smart Imobiliare

Reducerea timpului si efortului pentru incheierea unei tranzactii, cresterea volumului de vanzari si atragerea de clienti potentiali printr-un design intuitiv si dinamic, o platforma CRM (WHISE) personalizata si implementari de functionalitati specifice domeniului imobiliar.

TEHNOLOGII: PHP, HTML5, Bootstrap, Web Services, WordPress, Social Media Integration, Responsive Design, Blog Integration, Custom Multi-Criteria Search

Integrare CRM personalizat cu website pentru TopAgent

Livrarea unei solutii dedicate (WHISE CRM integrat cu un site de prezentare, plus serviciu extern Flex MLS) care scurteaza procesul de adaptare pentru agenti la noua abordare si sa creasca volumul vanzarilor.

TEHNOLOGII: PHP, Flex MLS (RETS), WordPress, social media integration, responsive design, blog integration, custom multi-criteria search