SOLUTIE
MARKETPLACE IMOBILIARE

Dezvoltare rapida de solutii de tip marketplace plecand de la o platforma predefinita

Scroll

Creeaza-ti propria platforma de tranzactionari in domeniul imobiliar

Platforma personalizata de tip marketplace care integreaza cele mai utile functii si functionalitati (filtre specifice, sincronizari inteligente, notificari, tendinte din piata si rapoarte de analiza, etc.)

Dezvoltata pentru 3 tipuri de utilizatori

Platforma in mai multe limbi/pentru mai multe monede, dezvoltata in jurul a 3 tipuri de utilizatori: admin marketplace, agenti, clienti.

Arhitectura intuitiva de functionalitati - adaptata pentru diferiti utilizatori/diferite device-uri

Filtre de cautare inteligente integrate intr-un design responsive care se afiseaza fara erori atat pe mobil cat si in varianta web.

Afla mai mult

De la o imagine de ansamblu la detalii. Ofertele de proprietati sunt afisate inteligent

O serie de functionalitati de tip DISPLAY (proprietati recomandate, cele mai recente, cele mai vizualizate, afisari pe harta, etc.) ofera rezultate relevante, simplificand procesele de tranzactionare.

.
.

Tranzactionari imobiliare simplificate, atat pentru agenti, cat si pentru clienti

Instrumentele dinamice de contact conecteaza agentii si clientii rapid si eficient.

Vezi mai mult

Acces in timp real la date privind tendintele din piata imobiliara

Acces instant la date utile privind tendintele din piata (indicatori pentru evolutia vanzarilor, pretul/mp2, tip de proprietate, oras, etc.)

Tehnologii utilizate pentru dezvoltarea solutiei marketplace

Vrei sa incepi dezvoltarea propriului proiect marketplace?

Aplicatie mobile-first creata pentru agentii imobiliari (WHISE CRM)

WHISE CRM - o aplicatie de tip mobile-first creata pentru agentii imobiliari care sunt in permanenta miscare. Un instrument digital care te ajuta sa colectezi si administrezi datele potentialilor clienti (chiriasi si/sau cumparatori) scurtand procesele de tranzactionare.

TEHNOLOGII: ASP.NET Web API, Nancy FX, MSSQL, Elasticsearch, Memory cache, Redis, RabbitMQ, SignalR, PRTG, Octopus, Quartz.NET

Portal Online pentru imobiliare

Am dezvoltat acest proiect pentru industria imobiliara din dorinta de a raspunde nevoilor agentiilor si a utilizatorilor finali care cauta o proprietate, in mod independent.

TEHNOLOGII: PHP, Laravel, Lumen, MySQL, HTML5, CSS3, Google Maps API, Docker

Website dinamic pentru un complex rezidential - Lumina Park

Cresterea vizibilitatii si credibilitatii brand-ului si atragerea de clienti potentiali printr-un website dinamic, optimizat pentru motoarele de cautare si adaptat nevoilor utilizatorilor.

TECHNOLOGY: PHP, HTML5, WordPress, jQuery, Google Maps API, Bootstrap

Website dinamic si intuitiv pentru Smart Imobiliare

Reducerea timpului si efortului pentru incheierea unei tranzactii, cresterea volumului de vanzari si atragerea de clienti potentiali printr-un design intuitiv si dinamic, o platforma CRM (WHISE) personalizata si implementari de functionalitati specifice domeniului imobiliar.

TEHNOLOGII: PHP, HTML5, Bootstrap, Web Services, WordPress, Social Media Integration, Responsive Design, Blog Integration, Custom Multi-Criteria Search

Integrare CRM personalizat cu website pentru TopAgent

Livrarea unei solutii dedicate (WHISE CRM integrat cu un site de prezentare, plus serviciu extern Flex MLS) care scurteaza procesul de adaptare pentru agenti la noua abordare si sa creasca volumul vanzarilor.

TEHNOLOGII: PHP, Flex MLS (RETS), WordPress, social media integration, responsive design, blog integration, custom multi-criteria search