Aplicatii reale pentru IoT

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

Aplicatii reale pentru IoT

Numarul de device-uri IoT este in crestere, iar acest lucru promite sa aduca plus valoare in vietile noastre. Senzorii folositi in aplicatiile IoT devin tot mai precisi, retelele de date tot mai avansate si calculatoarele au putere de procesare mare.

Numarul de device-uri instalate din 2015 pana in 2025

Sursa: https://financesonline.com/iot-statistics/

Iot-ul incepe sa devina din ce in ce mai prezent in cotidian iar tehnologia este implementata aproape in orice sector. Regasim aplicatii ale ei in taximetre fiscale, masini si chiar in agricultura.

Aplicatii IoT in transport

Cu siguranta ai vazut numarul tot mai mare de masini in timp ce infrastructura drumurilor ramane la fel sau se imbunatateste putin. Imagineaza-ti ca detii o flota de masini si doresti sa cunosti starea in care se afla in orice moment. Ei bine, echipa noastra experimentata te poate ajuta cu tehnologie IoT aplicata la masini, raspunsul fiind taximetrele fiscale.

Prin alegerea acestei solutii, poti profita de monitorizare si control la distanta asupra taximetrului. Solutia oferita de expertii nostri indeplineste cerintele autoritatilor fiscale si ofera integrare facila cu producatorul echipamentului, distribuitori si utilizatorii finali.

Facilitatile instalate includ:

  • Pastrarea si recuperarea informatiilor despre operatiunile dispozitivelor si utilizatorilor
  • Facilitati pentru configurarea dispozitivului de la distanta
  • Raportare fiscala in mod regulat
  • Vizualizare date online (inclusiv geolocatie, status taximetru si parametri de functionare)

Daca vrei sa stii cum implementam tehnologia IoT pentru flota ta de vehicule, contacteaza echipa noastra si cere mai multe informatii. Afacerea ta este o prioritate pentru noi si suntem interesati sa te ajutam cu solutii prin care sa cresti.

Aplicatii IoT in agricultura si industria fermelor

Aplicatie IOT pentru agricultura

Una din aplicatiile IoT este in agricultura. Aceasta este o solutie optima in cazul in care ai o flota de vehicule agricole pe care doresti sa le monitorizezi. Poti vedea cat de bine se comporta in timpul functionarii si aplica masuri de precautie pentru a nu se strica.

Sau poate vrei sa monitorizezi cresterea recoltei si sa faci diferite operatiuni in camp inainte sa se intample ceva si sa pierzi productia pe acel an. O alta aplicatie este depozitarea cerealelor in mai multa siguranta in silozuri controlate. Toate acestea sunt disponibile chiar acum si noi iti putem oferi cea mai buna solutie.

Prin utilizarea IoT Ready Solutions, poti calibra irigarea, poti controla daunatorii si poti programa lucrarile din agricultura intr-un mod optim. Ai parametrii in timp real despre vreme, aer si sol. Ai acces la date istorice pentru analiza si imbunatatire operationala.

Aplicatii IoT in logistica, distributie si retail

Ai un camion sau o flota de camioane si te intrebai cum sa le manageriezi dintr-o singura locatie? Sau poate ai nevoie sa stii mai multe despre incarcatura lor? Atunci sa stii ca internetul lucrurilor poate fi aplicat in logistica, distributie si chiar retail.

Una dintre aplicatiile acestei tehnologii in logistica este monitorizarea camioanelor. Poti vedea in aplicatie toate camioanele pe care le detii si informatii despre incarcatura lor. In acest fel vei putea sa iei decizii informate cu privire la parcul tau auto.

IoT in Retail

Tehnologia IoT iti permite sa ai informatii in timp real despre geo-locatie, consum combustibil, kilometraj si parametrii tehnici ai masinii. In ceea ce priveste incarcatura, vei putea sa vezi informatii despre temperatura si umiditate.

Asiguram cele mai bune solutii IoT end-to-end pentru nevoile tale. Te putem ajuta cu solutii daca activezi intr-una dintre industriile urmatoare: transport, agricultura si industria fermelor, sisteme de management ale cladirii, orase inteligente, logistica, distributie si retail.

Daca esti interesat sa afli mai multe despre ceea ce facem poti vizualiza studiile noastre de caz. Contacteaza-ne si putem discuta mai mult despre ideea ta.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices