Suntem foarte incantati sa anuntam lansarea Searchency

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

Searchency logo

Ajustam modelul de business pentru a urmari intr-un mod onest atat nevoile economice cat si impactul social al serviciilor pe care le oferim.

Searchency este o investitie continua in calitatea pe care o oferim tuturor clientilor nostri. De asemenea marcheaza si acceptarea provocarii de a anticipa schimbarea si de a ne adapta.

Searchency este brand-ul care ofera cautarea instanta inteligenta pentru orice magazin online care doreste sa creeze o experinta de valoare pentru vizitatorii sai. Solutia noastra incorporeaza cele mai avansate tehnologii de pe piata pentru a oferi cele mai relevante rezultate de cautari.

Este de la sine inteles ca experienta clientilor ofera rezultate directe ale afacerii: experienta de utilizator imbunatatita si conversii mai mari.

Un studiu recent efectuat de Forrester afirma ca 43% dintre vizitatorii site-ului merg la casuta de cautare imediat si utilizatorii care finalizeaza cautarea sunt de 3-5 ori mai probabil sa devina clienti. Cu toate acestea, doar 15% din organizatii au resurse dedicate imbunatatirii experientei de cautare a site-ului de comert electronic. Putem observa cu usurinta impactul unei solutii de cautare inteligenta si instantanee.

Oferim urmatoarele features:

Functii de cautare pe site

Cautare a produselor foarte rapida Cautare a produselor foarte rapida

Sugestii de cautare Sugestii de cautare -cunoastem cautarile populare din website-ul tau si oferim sugestii pentru a ajuta utilizatorii sa aiba o experienta mai rapida.

Corectura ortografica si corectie automata Corectura ortografica si corectie automata -corectam greselile de scris ale utilizatorului din mers si luam in calcul gramatica.

Sinonime Sinonime -daca clientii tai cauta “bagaje” sau “valize” si ai doar “geamantan” in catalogul de produse sistemul nostru stie ca sunt la fel si afiseaza produsele relevante.

Cautare dupa categorie/atribute Cautare dupa categorie/atribute -in timp ce un vizitator cauta in casuta de cautare, noi afisam doar categoriile relevante si luam in calcul cele mai importante atribute.

Pana la sfarsitul lui 2019

Personalizarea aspectului si a cautarii a platformei  – control total si flexibilitate respectand atributele brandului.

Filtrare rapida a produsului – sistemul nostru indexeaza atributele produsului tau si le utilizeaza in procesul de filtrare.

Cautare bazata pe AI – intelegerea limbajului uman si afisarea continutului relevant.

Merchandising – afiseaza anumite produse in top si in legatura cu obiectivele de marketing si de afaceri.

Afiseaza bannerele produsului in rezultatele cautarii – tu creezi campanii cu bannere in panoul Searchency si noi le aratam in cautari relevante.

Caracteristicile panoului client

Indexare in timp real Indexare in timp real -produsele tale sunt indexate de Searchency imediat ce le adaugi sau le editezi.

Statistici de cautare in timp realStatistici de cautare in timp real -inregistram toate datele de cautare si iti permitem sa creezi analize personalizate bazate pe valori care conteaza cel mai mult pentru afacerea ta. Altii numesc asta Business Intelligence.

Software multilingv Software multilingv – deja am implementat  ca si limbi engleza si romana, urmeaza franceza, germana si spaniola. Vom continua si cu altele.

Cuvinte Stop Cuvinte Stop – identifica si manageriaza cuvinte stop (de exemplu si, la, pentru ?) pentru a prezenta cele mai relevante rezultate ale cautarii.

Cautari compuseCautari compuse – Poti adauga cuvinte cheie mai complexe ca si cautari compuse – cum ar fi “bagaje de mana” pentru a ajuta utilizatorii sa gaseasca anumite produse ? in acest caz vorbim despre bagajele pe care le pot transporta in aeronava.

Pana la sfarsitul lui 2019

Analiza personalizata complexa – informatii de cautare actionabile prin date concrete personalizate pentru compania ta.

Impuls personalizat in functie de atributele produsului – promotii de produs, automat sau manual, depinde de tine.

Personalizarea algoritmului de cautare – aplica prioritati bazate pe logica afacerii tale.

Aplicatii mobile (iOS si Android) – toate functionalitatile panoului nostru de clienti sunt disponibile in aplicatiile noastre mobile (Android si iOS), astfel incat sa poti accesa statisticile tale de cautare oricand. Iti trimitem notificari mobile personalizate pentru evenimente relevante.

Invatare in mai multe limbi (RO, EN, FR, ES) – software-ul Searchency Data Center este capabil sa invete o limba noua in 2 saptamani.

Am ajuns intr-o epoca in care ceea ce cred si fac clientii este mai important decat oricare alt factor de afaceri. Asteptarile clientilor pentru experiente imbunatatite continua sa creasca. Searchency ofera cea mai utila si mai performanta experienta clientilor. Acceseaza demo-ul. De asemenea, daca ai o idee despre modul in care Searchency poate functiona mai bine, trimite-ne features-urile  pe care le consideri utile si le vom implementa.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices