Anul 2018 la Roweb

Acest articol a fost publicat in categoria Diverse in .

De la numere la imagini, acestea sunt punctele de referinta care au modelat anul 2018 la Roweb în moduri uimitoare.

 • Ne mandrim cu faptul ca am adăugat tehnologii noi în portofoliul nostru: React.js, React Native, Perl, Java, Umbraco.
reactJs
Perl

React Native
Java

umbraco
 • Departamentul nostru de QA asigură calitatea pe tot parcursul ciclului de dezvoltare a produsului. În acest an departamentul nostru a crescut la 6 experți care sprijină toate celelalte departamente implicate în crearea și dezvoltarea de produse.
 • Echipa noastră a crescut cu 30% și în prezent avem peste 120 de colegi în toate birourile noastre (București, Pitești, Craiova). Este cunoscut faptul că România este o destinație excelentă de externalizare. Puteți vedea câteva motive aici.
 • Mai mult de 30% din veniturile obținute în 2018 provin din proiecte semnate cu clienți noi. Echipele noastre dedicate s-au mărit și am creat noi echipe pentru clienți din diverse industrii, cum ar fi Financiar & Taxe, Recrutare, Marketing online, e-Commerce. Acest model de afaceri este potrivit pentru companiile care doresc să scaleze în sus și în jos, evitând în același timp costurile ridicate. Puteți explora unele dintre avantaje aici.
 • Încrederea clienților noștri este în continuare una dintre preocupările noastre principale, iar rata de satisfacție a clienților raportată în 2018 a reprezentat un procent semnificativ de 97%. Parteneriatele noastre pe termen lung, de peste 10 ani, sunt dovada.
 • Pentru a rămâne înaintea curbei, este esențial să fim la curent cu cele mai recente tendințe, astfel că ne-am crescut prezența la târguri și expoziții unde ne-am bucurat de legătura cu oameni asemănători. CeBIT in Hanovra, Web Summit in Lisabona, ICT 2018 in Viena, Midsize Enterprise Summit in San Diego, MoneyConf in Dublin, MeetMagento in Cluj-Napoca si GPeC in Bucuresti sunt doar câteva dintre marile evenimente care ne-au inspirat. Agenda din acest an arată chiar mai promițătoare, rămâneți aproape!
 • Începem în 2019 cu participarea la MWC Barcelona 2019, unde am fi bucuroși să vă întâlnim și să discutăm!
 • Peste 60 de studenți au aplicat pentru stagiul nostru anual de vară, dintre care 16 au fost selectați pentru a deveni colegii noștri. Toți stagiarii au arătat un mare interes și motivație, precum și abilitatea de a învăța noi concepte și proceduri de lucru într-un ritm foarte rapid.
 • Tradiția noastră de a participa la competiția anuală Regatta IT a continuat în 2018. Evenimentul este dedicat companiilor de tehnologie care împărtășesc o pasiune pentru competiție, strategie, adrenalină și team play. Este, de asemenea, un mod minunat de a te distra, la fel ca team building-urile noastre anuale!
 • Am participat la ediția Tech a Târgului de Știință, găzduit de Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu”, pentru a sprijini comunitatea STEM din Arges.
 • Am participat si la o serie de evenimente adresate elevilor de liceu, ca parte a programului “European Code Week”, cu scopul de a îi  învăța despre design thinking, crearea unui prototip și dezvoltarea web în PHP.
 • Printre evenimentele pe care le-am desfasurat in parteneriat cu Universitatea din Pitesti s-au numarat si Programming for High School – Ziua Programarii pentru Licee – (PDHS 2018) – si un concurs pentru aplicatii web si workshop pentru studenti – Web Applications Contest and Workshop for Students – (WAC&WS 2018).
 • Suntem, de asemenea, mândri să anunțăm că partenerii si colegii noștri de la Revomatico au înregistrat o creștere exponențială și care le-a permis să își extindă departamentul de Java & IDM. Le dorim si mai mult succes!

Exemple de proiecte


NextBite

ReactNative, Redux, Firebase Database, Mvc, Entity, Angular


Warbble

PHP, Codeigniter, Angular, Redis, Ajax, Sockets

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.

Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.