Anul 2018 la Roweb

Acest articol a fost publicat in categoria Diverse in .

De la numere la imagini, acestea sunt punctele de referinta care au modelat anul 2018 la Roweb în moduri uimitoare.

 • Ne mandrim cu faptul ca am adăugat tehnologii noi în portofoliul nostru: React.js, React Native, Perl, Java, Umbraco.
reactJs
Perl

React Native
Java

umbraco
 • Departamentul nostru de QA asigură calitatea pe tot parcursul ciclului de dezvoltare a produsului. În acest an departamentul nostru a crescut la 6 experți care sprijină toate celelalte departamente implicate în crearea și dezvoltarea de produse.
 • Echipa noastră a crescut cu 30% și în prezent avem peste 120 de colegi în toate birourile noastre (București, Pitești, Craiova). Este cunoscut faptul că România este o destinație excelentă de externalizare. Puteți vedea câteva motive aici.
 • Mai mult de 30% din veniturile obținute în 2018 provin din proiecte semnate cu clienți noi. Echipele noastre dedicate s-au mărit și am creat noi echipe pentru clienți din diverse industrii, cum ar fi Financiar & Taxe, Recrutare, Marketing online, e-Commerce. Acest model de afaceri este potrivit pentru companiile care doresc să scaleze în sus și în jos, evitând în același timp costurile ridicate. Puteți explora unele dintre avantaje aici.
 • Încrederea clienților noștri este în continuare una dintre preocupările noastre principale, iar rata de satisfacție a clienților raportată în 2018 a reprezentat un procent semnificativ de 97%. Parteneriatele noastre pe termen lung, de peste 10 ani, sunt dovada.
 • Pentru a rămâne înaintea curbei, este esențial să fim la curent cu cele mai recente tendințe, astfel că ne-am crescut prezența la târguri și expoziții unde ne-am bucurat de legătura cu oameni asemănători. CeBIT in Hanovra, Web Summit in Lisabona, ICT 2018 in Viena, Midsize Enterprise Summit in San Diego, MoneyConf in Dublin, MeetMagento in Cluj-Napoca si GPeC in Bucuresti sunt doar câteva dintre marile evenimente care ne-au inspirat. Agenda din acest an arată chiar mai promițătoare, rămâneți aproape!
 • Începem în 2019 cu participarea la MWC Barcelona 2019, unde am fi bucuroși să vă întâlnim și să discutăm!
 • Peste 60 de studenți au aplicat pentru stagiul nostru anual de vară, dintre care 16 au fost selectați pentru a deveni colegii noștri. Toți stagiarii au arătat un mare interes și motivație, precum și abilitatea de a învăța noi concepte și proceduri de lucru într-un ritm foarte rapid.
 • Tradiția noastră de a participa la competiția anuală Regatta IT a continuat în 2018. Evenimentul este dedicat companiilor de tehnologie care împărtășesc o pasiune pentru competiție, strategie, adrenalină și team play. Este, de asemenea, un mod minunat de a te distra, la fel ca team building-urile noastre anuale!
 • Am participat la ediția Tech a Târgului de Știință, găzduit de Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu”, pentru a sprijini comunitatea STEM din Arges.
 • Am participat si la o serie de evenimente adresate elevilor de liceu, ca parte a programului “European Code Week”, cu scopul de a îi  învăța despre design thinking, crearea unui prototip și dezvoltarea web în PHP.
 • Printre evenimentele pe care le-am desfasurat in parteneriat cu Universitatea din Pitesti s-au numarat si Programming for High School – Ziua Programarii pentru Licee – (PDHS 2018) – si un concurs pentru aplicatii web si workshop pentru studenti – Web Applications Contest and Workshop for Students – (WAC&WS 2018).
 • Suntem, de asemenea, mândri să anunțăm că partenerii si colegii noștri de la Revomatico au înregistrat o creștere exponențială și care le-a permis să își extindă departamentul de Java & IDM. Le dorim si mai mult succes!