Anul 2018 la Roweb

Acest articol a fost publicat in categoria Diverse in .

De la numere la imagini, acestea sunt punctele de referinta care au modelat anul 2018 la Roweb in moduri uimitoare.

  • Ne mandrim cu faptul ca am adaugat tehnologii noi in portofoliul nostru: React.js, React Native, Perl, Java, Umbraco.
reactJs
Perl

React Native
Java

umbraco
  • Departamentul nostru de QA asigura calitatea pe tot parcursul ciclului de dezvoltare a produsului. In acest an departamentul nostru a crescut la 6 experti care sprijina toate celelalte departamente implicate in crearea si dezvoltarea de produse.
  • Echipa noastra a crescut cu 30% si in prezent avem peste 120 de colegi in toate birourile noastre (Bucuresti, Pitesti, Craiova). Este cunoscut faptul ca Romania este o destinatie excelenta de externalizare. Puteti vedea cateva motive aici.
  • Mai mult de 30% din veniturile obsinute in 2018 provin din proiecte semnate cu clienti noi. Echipele noastre dedicate s-au marit si am creat noi echipe pentru clienti din diverse industrii, cum ar fi Financiar & Taxe, Recrutare, Marketing online, e-Commerce. Acest model de afaceri este potrivit pentru companiile care doresc sa scaleze in sus si in jos, evitand in acelasi timp costurile ridicate. Puteti explora unele dintre avantaje aici.
  • Increderea clientilor nostri este in continuare una dintre preocuparile noastre principale, iar rata de satisfactie a clientilor raportata in 2018 a reprezentat un procent semnificativ de 97%. Parteneriatele noastre pe termen lung, de peste 10 ani, sunt dovada.
  • Pentru a ramane inaintea curbei, este esential sa fim la curent cu cele mai recente tendinte, astfel ca ne-am crescut prezenta la targuri si expozitii unde ne-am bucurat de legatura cu oameni asemanatori. CeBIT in Hanovra, Web Summit in Lisabona, ICT 2018 in Viena, Midsize Enterprise Summit in San Diego, MoneyConf in Dublin, MeetMagento in Cluj-Napoca si GPeC in Bucuresti sunt doar cateva dintre marile evenimente care ne-au inspirat. Agenda din acest an arata chiar mai promitatoare, ramaneti aproape!
  • Incepem in 2019 cu participarea la MWC Barcelona 2019, unde am fi bucurosi sa va intalnim si sa discutam!
  • Peste 60 de studenti au aplicat pentru stagiul nostru anual de vara, dintre care 16 au fost selectati pentru a deveni colegii nostri. Toti stagiarii au aratat un mare interes si motivatie, precum si abilitatea de a invata noi concepte si proceduri de lucru intr-un ritm foarte rapid.
  • Traditia noastra de a participa la competitia anuala Regatta IT a continuat in 2018. Evenimentul este dedicat companiilor de tehnologie care impartasesc o pasiune pentru competitie, strategie, adrenalina si team play. Este, de asemenea, un mod minunat de a te distra, la fel ca team building-urile noastre anuale!
  • Am participat la editia Tech a Targului de stiinte, gazduit de Biblioteca Judeteana “Dinicu Golescu”, pentru a sprijini comunitatea STEM din Arges.
  • Am participat si la o serie de evenimente adresate elevilor de liceu, ca parte a programului “European Code Week”, cu scopul de a si  invata despre design thinking, crearea unui prototip si dezvoltarea web in PHP.
  • Printre evenimentele pe care le-am desfasurat in parteneriat cu Universitatea din Pitesti s-au numarat si Programming for High School ” Ziua Programarii pentru Licee ” (PDHS 2018) – si un concurs pentru aplicatii web si workshop pentru studenti “Web Applications Contest and Workshop for Students” (WAC&WS 2018).
  • Suntem, de asemenea, mandri sa anuntam ca partenerii si colegii nostri de la Revomatico au inregistrat o crestere exponentiala si care le-a permis sa isi extinda departamentul de Java & IDM. Le dorim si mai mult succes!

Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices