Programming Day for High School & Web Applications Contest and Workshop for Students – editia 2018

Acest articol a fost publicat in categoria Tehnologii in .

Suntem mandri sa sustinem doua evenimente in parteneriat cu Universitatea din Pitesti: Programming for High School – Ziua Programarii pentru Licee – (PDHS 2018) in ziua de sambata (12 mai) si un concurs pentru aplicatii web si workshop pentru studenti – Web Applications Contest and Workshop for Students – (WAC&WS 2018) in zilele de vineri si sambata (11 si 12 mai). Scopul evenimentelor este sa atraga tinerii talentati din comunitatea locala si sa le rasplateasca abilitatile si pasinea pentru programare.

Programming Day for High School

Concursul este menit sa incurajeze elevii liceelor din Pitesti sa isi demonstreze abilitatile in C, C++, Pascal si programarea robotilor Lego Mindstorm EV3 si sa hotarasca daca vor sa se inscrie la Facultatea de Informatica din cadrul UPIT, dupa terminarea liceului. Acest concurs va include 3 sectiuni de programare – o sectiune pentru clasa a IX-a, una pentru clasa a X-a, alta pentru clasele a XI-a si a XII-a – si a patra sectiune destinata roboticii.

Web Applications Contest and Workshop for Students

Concursul de programare web si workshop-ul au ca public tinta studentii din cadrul facultatii si masteranzii. Participantilor la concurs li se va acorda un set de specificatii in urma carora ei vor trebui sa dezvolte o aplicatie folosind EasyPHP.

Workshop-ul va include o prezentare a unei aplicatii web,  precum si discutii despre educatie si noile tehnologii.

Roweb a avut placerea de a sponsoriza si de a ajuta la jurizarea acestor evenimente si anul trecut si ne bucuram sa continuam traditia!

 


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices